Detectorul de gaz metan Inogas, devine noul HD100 Homplex

Postat la data de:

Rebranduind unul dintre produsele sale de succes, compania românească Homplex a început producția noilor detectoare de gaz metan HD100. Această decizie marchează un moment foarte important în evoluția companiei, prin prisma extinderii masive a gamei de produse și a serviciilor oferite recent.

Astfel, noile detectoare de gaz metan HD100, atât cele cu fir, căt si cele prin radiofrecvență, sunt produse conform standardelor europene, calitatea acestora fiind superioară multor altor astfel de produse comercializate în Romania sau în alte state europene.

Experiența vastă si capacitățile excepționale în fabricarea și proiectarea unui număr variat de dispozitive a dus pe parcursul anilor la dezvoltarea a numeroase produse cu destinație specială. Detectorul HD100 este un produs cu adevărat de ultimă generație – venind cu un puternic accent pe siguranță și confort. Detectorul a fost conceput conform standardelor europene EN 60335-1 și CEI-EN 50194-1, garantând fiabilitate și eficiență. Este proiectat să funcționeze perfect cu electrovalvele normal deschise și normal închise la voltajul de 230V, find o alegere ideală pentru locuințe.

Montajul detectoarelor HD100 produse de Homplex se realizează extrem de ușor, produsele fiind însoțite de manuale de produs atent redactate astfel încât să fie accesibile chiar și persoanelor cu cunoștințe minime privind utilizarea detectoarelor de gaz metan.

Produsele din această gamă fabricate de Homplex vin cu asistență tehnică gratuită privind toate aspectele legate de instalare, montaj și functionare a produselor Homplex.

Se oferă, de asemenea, garanție 3 ani pentru detectoarele din gama HD100, înregistrate pe site-ul companiei www.homplex.ro.

Homplex este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața firmelor de producție și distribuție de materiale pentru instalații din România. Misiunea companiei este să ofere cele mai invoatoare soluții  cu un puternic accdent pe siguranță și confort. Homplex se distinge prin maniera extraordinară cu care abordează fiecare proiect și prin orientarea exclusivă către rezultatele dorite de client.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie