Division Gas depaseste bariera de 100.000 de termostate

Postat la data de:

Începând cu anul 2012, compania Division Gas Solutions și-a extins aria de activitate începand comercializarea de termostate marca Division Gas. Până în prezent produsele companiei au fost achiziționate de peste 100.000 de clienți care au avut încredere în marca Division Gas pentru a asigura confortul căminului lor.

Termostatele sunt produse special în functie de clima țării noastre. Sunt primele termostate din România cu display în limba română și se oferă asistență tehnică gratuită privind toate aspectele legate de instalare, montaj și funcționare. Atenția pentru detalii și investițiile făcute în crearea unor produse cât mai compatibile cu piața românească au dus la acest succes.

Division Gas Solutions a avut o evoluție impresionantă, iar aceasta s-a datorat impecabilității serviciilor oferite de-a lungul timpului – compania se mândrește cu faptul că orice situatie semnalată referitoare la service-ul produselor se rezolvă în cel mult 48 ore. Un mare atu al produselor Division Gas Solutions este garanția 3 ani pentru produsele înregistrate pe site-ul divisiongas.ro.

Termostatele Division Gas Solutions sunt singurele termostate din România care au raza de acțiune până la 150m în câmp deschis și vin cu o tehnologie superioară ce ajută clienții să economisească enorm. Division Gas Solutions crede în dezvoltarea de noi tehnologii și noi sisteme pentru o economisire cât mai inteligentă a energiei, indiferent de forma ei. De aceea, pentru o planetă mai curată, pentru o Românie mai curată și mai bună, Division Gas Solutions s-a concentrat pe oferirea unor soluții ce pot fi programate să economisească energie. 

Depășirea barierei de 100.000 de termostate marca Division Gas vândute în România marchează un moment extrem de important în istoria companiei. Ca una dintre cele mai recunoscute firme de producție și distribuție de materiale pentru instalații din Romania, Division Gas Solutions caută în mod constant să îmbunătățească portofoliul de produse cu branduri de renume mondial.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie