Division Gas Solutions devine Homplex

Postat la data de:

Cu o strategie de business de crestere accelerata, prin extindere regionala si concentrarea pe dezvoltarea de solutii inteligente de securitate si confort pentru un habitat modern, antreprenoriatul romanesc Division Gas Solutions, decide sa investeasca strategic in brandul care il va ajuta sa isi sustina planurile de dezvoltare

Astfel, noul nume al companiei devine Homplex, mai reprezentativ pentru complexitatea gamei de instalatii dedicate spatiilor rezidențiale, comerciale sau industriale, comercializate de companie. Homplex pune confortul și siguranța instalațiilor de energie și habitat pe care le ofera în centrul universului său. 

Brandul se doreste expresia viziunii companiei de a oferi clienților rezidentiali si de business acces eficient la cele mai bune si inovative soluții practice, in patru categorii de instalatii pentru case, blocuri rezidentiale, clădiri de birouri, spații comerciale sau industri-ale, si anume: termostate ambientale și pentru încălzirea în pardoseală, detectoare de gaz metan și monoxid de carbon și electrovalve, accesorii pentru instalații de gaz și apă (fitinguri, țevi, vane și piese speciale, compania fiind distribuitor unic în România al AGRU Austria) și recent - soluții pentru casa inteligenta. Acestea îmbină performanțele de ultimă generație in inginerie si tehnologie cu un design minimalist si cu pragmatismul unor prețuri adaptate pieței locale. Toate produsele companiei, beneficiază în urma rebranding-ului de ambalaje noi, în linie cu noua identitate.

De asemenea, dorim să vă informăm că denumirea societăţii noastre s-a schimbat începând cu data de 23.02.2018 din DIVISION GAS SOLUTIONS S.R.L. în HOMPLEX S.R.L.

Astfel, începând cu data de 23.02.2018, toate drepturile şi obligaţiile, inclusiv contractele aflate în derulare vor reveni societăţii HOMPLEX S.R.L.

De asemenea, vă informăm că toate celelalte informaţii/coordonate legate de societate, respectiv sediu social, cod de înregistrare fiscală, număr de înregistrare la Registrul Comerţului, cont bancar, rămân neschimbate.

“Ne dorim ca prin acest proces de rebranding sa aratăm că suntem pregatiti să devenim un jucător important în domeniul instalațiilor pentru utilități dedicate clienților rezidențiali și industriali, atât pe piața locală, cât și pe cea regională. ” 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie