Primul termostat in limba romana: DG 908 RF

Postat la data de:

Compania Division Gas Solutions este prima companie din Romania care introduce pe piață un termostat în limba română: DG 908 RF.

DG 908 RF este un termostat programabil construit pentru a controla temperatura ambientală. Acest tip de termostat este format din două componente. Unitatea de control DG908 – RF și receptorul. Cel din urmă este proiectat în așa fel încât să trimită informațiile către termostat și pentru a controla termperatura din încăpere. Unitatea de control are rolul de a servi ca interfață pentru utilizator și pentru controlul temperaturii. Unitatea de control trebuie așezată în apropierea utilizatorului pentru a controla/citi temperatura din încăpere. Unitățile acestui termostat comunică prin radiofrecvență.

Caracteristici tehnice:

✓ Afișaj iluminat cu ecran LCD

✓ Control fără fir la centrală

✓ Programabil cu 4 temperaturi / zi ( 5 C° - 35 C°)

✓ Ușurință în programare

✓ Setările sunt memorare chiar și în cazul unei pene de curent sau dacă se schimbă bateriile

✓ Există posibilitatea dezactivării luminii de pe fundalul termostatului

✓ Funcție de protecție a pompei

✓ Termostatul vine cu un indicator de baterie scăzută

✓ Funcții de economisire inteligentă a energiei consummate

✓ Programele sunt separate pentru weekend și pentru zilele săptămânii

✓ Termostatul are funcție de protecție pentru îngheț

Misiunea și punctul cheie al strategiei companiei Division Gas Solutions se bazează pe oferirea celor mai inovatoare soluții pentru instalații, cu un puternic accent pe siguranță și confort. Division Gas Solutions a făcut demersuri importante pe acest segment de-a lungul timpului, fiind una dintre primele companii din România care a evoluat constant și a adus servicii și produse în premieră. Înainte de a deveni prima companie din țara noastră care a introdus pe piață un termostat în limba română, Division Gas Solutions a devenit singura companie din România care oferă produse cu o rezistență la presiuni de până la 40 de bari sau 10 ani garanție la produsele de compresiune. 

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie