Hero despre Homplex

Salut!
Eu sunt Homplex,

un producător român de soluții moderne și inovatoare destinate amplificării confortului și siguranței în mediul rezidențial și industrial.

Încă de la început am pornit la drum cu o misiune foarte clară: să ofer tuturor partenerilor mei acces facil la o gamă vastă de soluții eficiente și de calitate, abordări pragmatice, dinamism, onestitate și creativitate, împreună cu disponibilitatea de a comunica permanent cu aceștia. Prioritatea mea principală o reprezintă propunerea constantă de soluții inovatoare, realizate la cele mai înalte standarde calitative, în România. 

Fiecare proiect este important, de aceea echipele Homplex depun eforturi constante pentru a răspunde nevoilor pe care le au partenerii companiei, chiar dacă acestea trebuie să includă soluții dinamice pentru complexe rezidențiale, clădiri de birouri, spații comerciale sau industriale, ori dezvoltarea infrastructurii (rețele de alimentare cu apă potabilă, gaze naturale și canalizare).

În cei zece ani de activitate, m-am dezvoltat armonios, alocând resurse considerabile pentru dezvoltarea soluțiilor adaptate tendințelor și a noilor tehnologii.

Smart Living

Am marcat reușite importante de-a lungul timpului, o parte dintre ele fiind o premieră în România. Integrarea în portofoliul Homplex și implicit, aducerea pe plan local a primului termostat ambiental în limba română – DG908 (disponibil atât cu fir, cât și cu radiofrecvență) a fost una dintre acestea.

De asemenea, inovațiile nu s-au oprit aici – Homplex a fost prima companie din România care a produs soluții radio fără fir compuse din detectoare de gaz metan (HD100 RF) și centralizatoare radio (HD200 RF), iar începând cu 2021, firida de protecție a contoarelor de gaz din polimer – toate acestea fabricate în România.

Cercetările de piață, ascultarea solicitărilor venite de pe teren și evoluția tehnologică au fost trei dintre factorii de care am ținut cont și în 2022, lansând alte soluții fiabile în prima parte a anului. Astfel, în portofoliul Homplex se regăsesc două noi detectoare de gaz metan – HD100 PRO și HD100 Double Control (primul detector Homplex care permite controlul și implicit, declanșarea a două electrovalve în mod simultan).

Tot la începutul anului, în portofoliul companiei a fost disponibil și Homplex NX1, primul termostat ambiental dezvoltat și fabricat în totalitate în România cu control de la distanță prin intermediul aplicației mobile și a unui smartphone. Totodată, în acest moment, Homplex este cel mai mare distribuitor al produselor AGRU în România oferind o gamă vastă de fitinguri și soluții pentru infrastructura de gaz și apă. Complementar, portofoliul Homplex include soluții variate pentru proiecte de succes – atât rezidențial, cât și industrial – precum regulatoare de gaz, electrovalve, flanșe, robineți, hidranți.

Pentru tine

Pe lângă inovație și colaborări eficiente cu furnizorii locali și internaționali, acordăm o atenție sporită și satisfacției oferită partenerilor noștri. Automatizarea celor mai importante etape, optimizarea procesului de livrare, diminuarea riscului de incidente ce pot apărea în timpul ambalării sau al livrării, asigurarea consultanței de specialitate prin intermediul unei echipe de profesioniști și a call center-ului dedicat, colectarea periodică a feedback-ului și oferirea suportului permanent ne recomand ca partener de încredere.

Am dezvoltat parteneriate cu furnizori de top din lume pentru ca în final să beneficiezi de cea mai bună calitate, valoare și susținere de care ai nevoie. Am grijă mereu să îți asigur stocuri suficiente pentru cele mai elaborate proiecte. Îți stau la dispozitie cu documentații aprofundate și certificările CE cele mai relevante și în plus, reprezentanții mei te vor susține, dacă este necesar, cu sesiuni de training, studii de caz și suport tehnic imediat. Descoperă tot portofoliul oferit de Homplex, un număr impresionant de repere pentru infrastructura de gaz și apă care te pot ajuta să fi mai competitiv și lucrările tale mai apreciate de clienți.

Mă bucur ca ne-am cunoscut, iar daca ai întrebări care nu au fost acoperite în aceste rânduri, te încurajez să intri în legătură cu unul dintre specialiștii mei, aceștia fiind pregătiți să te asiste profesionist în toate proiectele tale.