Firide de gaz din polimer neechipate

Firide de gaz din polimer neechipate Homplex HFP606025 au fost concepute pentru a depăși limitele actualelor cutii de protecție a contoarelor de gaz, oferind beneficii sporite față de variantele metalice și avantaje superioare față de alte soluții similare. Viitorul este IoT, iar acestă firidă susține această (r)evoluție fiind construită din materiale care nu blochează undele radio, ideală pentru măsurare și control la distanță.

în cazul firidei am analizat principalele configurații de contor și regulator de presiune utilizate pentru utilizatorii casnici din România (G4, G6, G10 sau 2 x G4). A rezultat un spațiu interior generos care permite integrarea de configurații dintre cele mai complexe cu timp de instalare redus, siguranță și securitatea a muncii în cazul montajului sau accesibilitatea la elementele protejate. Am promovat simplitatea funcțională iar în plus am adăugat un design proaspăt, cu un impact vizual diferit și diferențiator față firidele destinate consumatorului casnic.

Afișez singurul rezultat
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
TERMICE și HVAC
GAZ
Cum te putem ajuta?
Caută
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt