Firida HFP455021-DLG1 frontal cu usa deschisa Firida HFP455021-DLG1 lateral stanga cu echipare si marcaj Firida HFP455021-DLG1 lateral dreapta Firida HFP455021-DLG1 lateral dreapta cu ehipare si fara robinet Firida HFP455021-DLG1 frontal cu echipare si robinet Firida HFP455021-DLG1 frontal cu echipare si marcaj

Descriere

Homplex HFP455021 este o firida de gaz (cutie, cămin) din compozit destinată rețelelor de distribuție a gazelor de joasă presiune.

Aceasta versiune este o variantă echipată a HFP455021. Citește specificațiile sau fișa tehnică pentru informații detaliate legate de echipare.

Firida sau cutia pentru gaz poate fi utilizată pentru a proteja regulatorul și contorul de gaz de intemperii. Cu o construcție robustă, dezvoltată și fabricată în România, firida compozit are o protecție sporită la acțiuni mecanice.

Datorită materialelor de înaltă calitate, firida are un design rigid și o toleranță ridicată la intemperii, astfel încât atât contorul, regulatorul de gaz, cât și celelalte echipamente care vor fi montate in interior vor fi protejate cu succes.

Un alt aspect important este redat de imposibilitatea firidei de a rugini în timp – astfel, indiferent de condițiile meteorologice și umiditatea la care este expusă, materialul compozit utilizat în construcția firidei își va păstra proprietățile timp îndelungat, fără să fie necesară revopsirea sau tratarea acesteia în mod suplimentar.

De asemenea, pentru un plus de siguranță, aditivii ignifugi și auto-stingători adăugați ar putea descuraja și reține flăcările în cazul unui pericol major, asigurând în același timp proprietăți electroizolante excelente și stabilitate termică.

Ușa de vizitare se poate înlătura în mod rapid prin decuplarea a doi pini – astfel, spațiul de lucru este mărit considerabil. Am ținut cont și de situațiile în care accesul la firidă este limitat – în cazuri speciale, ușa se poate recupla diferit, pe oricare din laturile disponibile ale cutiei.

Pe lângă ușa detașabilă, cutia deține și o fereastră generoasă montată pe ușa de vizitare – astfel, instalatorul, consumatorul și furnizorul de energie pot să realizeze rapid o inspecție a echipamentelor din interiorul firidei.

Un beneficiu remarcabil îl aduce și consumatorului final – acesta poate să citească contorul fără să fie necesară prezența personalului autorizat.

Fereastra are dimensiunea de 130 x 76 mm, fiind prevăzută cu un panou de 2 mm grosime din plexiglas rezistent care blochează accesul apei, a zăpezii sau a altor elemente.

Tot pentru blocarea accesului, firida are o încuietoare din compozit cu elemente de uzură din oțel galvanizat. Cheia și butucul au forma triunghiură – lucru des întâlnit în industrie.

Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații? Contactează acum un specialist Homplex!

Informații

Funcții

Homplex HFP455021 Accesorii mereu disponibile
Accesorii disponibile Firida HFP455021 vine împreună cu o serie de accesorii disponibile mereu – clipsuri, șuruburi, cheie și încuietoare, ușă de vizitare, panou ancorare sau fereastră și perete lateral.
Homplex HFP455021 Aspect păstrat în timp
Aspect păstrat în timp Datorită materialului din care este construită (materiale compozite presate la cald), firida HFP455021 nu corodează, nu necesită revopsire sau aplicarea altor tratamente în timp, păstrându-și aspectul inițial.
Homplex HFP455021 Rezistență sporită
Rezistență sporită Firida HFP455021 beneficiază de o construcție solidă care facilitează toleranța ridicată la lovituri mecanice, proprietăți electroizolante excelente și stabilitate termică. Datorită aditivilor ignifugi și auto-stingători adăugați, focul ar putea fi descurajat și reținut.
Homplex HFP455021 Siguranță crescută!
Siguranță crescută! Panoul din compozit poate fi perforat mai ușor și mai repede, utilizând chiar și o bormașină cu acumulator. Perforația obținută va fi netedă, fără muchii periculoare pentru cei care operează și manipulează firida Homplex.
Homplex HFP4550221 Left side
Ușor de manipulat Firida Homplex neechipată cântărește aprox. 3.2 kg, fiind mult mai ușoară decât cutiile de gaz metalice.

Specificații

Echiparea acestui model
Coliere, șuruburi de fixare, robinete FIFI 1", regulator de gaz 35mc, Ansamblu curbat 1", racord olandez, nipluelectroizolant
Material
Panou ancorare ranforsat cu fibră de sticlă, compozit
Tip încuietoare
Cheie standard triunghi
Brand
Homplex
Material încuietoare
Compozit și oțel
Dimensiuni firidă interior
443 x 182 x 495 mm
Dimensiuni firidă exterior
450 x 210 x 500 mm
Dimensiuni fereastră firidă
130 x 76 mm
Greutate firidă neechipată
3.2 kg
Culoare
RAL 7014 - panoul de ancorare, RAL 7044 - ușă și lateral
Versiune HFP455021-DLG1
Firidă echipată cu circuit curbat

Întrebări frecvente

Este necesară tratarea firidei Homplex HFP455021 după o perioadă de timp?
Datorită polimerilor compozit, firida HPF455021 nu necesită tratarea acesta în timpul perioadei de viață (aceasta poate fi chiar și zece ani).
Am pierdut cheia triunghiulară, cum pot face rost de una nouă?
Poți lua legătura cu un specialist Homplex la numărul de telefon 0374.49.49.49 pentru a achiziționa o nouă cheie compatibilă cu firida HFP455021.
De ce firida Homplex are încuietoarea triunghiulară?
Cheia și butucul firidei HFP455021 au formă triunghiulară, deoarece această tipologie este utilizată frecvent în industrie.
Firide compozit echipate

Firida de gaz echipată HFP455021-DLG1

Cod produs: 3714926DLG1
Ansamblu curbat, regulator 35mch, robinet de gaz
  • Accesorii disponibile
  • Aspect păstrat în timp
  • Rezistență sporită
  • Siguranță crescută!
  • Ușor de manipulat
Homplex HFP4550221 Homplex composite gas boxes
Homplex HFP4550221 Homplex composite gas boxes

Descoperă beneficiile firidei din compozit Homplex!

Durată de viață de 15 ani fără costuri de mentenanță!

O firidă cu beneficii pe termen lung

Materiale aditivate ignifug

Rezistență la coroziune

Protecție UV

Potrivită pentru contorizare radio

Foarte ușoară

Rezistentă în timp

Fără mentenanță

Ușor de instalat

Panouri ranforsate

Cheie triunghi

Potrivită pentru contorizarea inteligentă de la distanță!

Firidele din material compozit permit unui contor smart (contor inteligent) comunicarea radio fără perturbații, de până la 10 ori mai bună decât o firidă din tablă. De aceea cutia pentru contorul de gaz are în compoziție un număr redus de componente metalice.

Firidele din compozit Homplex sunt gândite să fie instalate ușor

Pe lângă dimensiunile generoase la interior, ușa de vizitare se poate înlătura foarte simplu prin decuplarea a doi pini. Astfel spațiul de lucru se mărește considerabil mai ales în cazurile în care accesul este limitat. În situații complexe, ușa se poate recupla diferit pe oricare din laturile disponibile ale cutiei.

Verificare, dintr-o singură privire

  • Ușa de vizitare este prevăzută cu o fereastră generoasă ce permite citirea contorului fără a mai fi necesară deschiderea firidei.
  • Dimensiune mare pentru o inspecție rapidă
  • Fereastră prevăzută cu un panou rezistent, transparent, din plexiglas.
  • La nevoie se pot înlocui doar componentele afectate în locul întregii firide. Consultă lista pieselor de schimb.
  • Încuietoare și butuc triunghi, utilizată frecvent în industrie.

Avem modele potrivite fiecărui proiect

Firida compozit

600 x 250 x 600 mm

Un spațiu de lucru generos ce permite
configurații din cele mai complexe

Homplex HFP4550221 right side
Homplex HFP4550221 right side

Firida compozit

450 x 210 x 500 mm

Optimizare maximă pentru configurații
robuste și rapide

Configurații variate, echipări și soluții versatile

Homplex HFP4550221 Echipare cu regulator L cu robinet
Homplex HFP4550221 Echipare cu regulator L cu robinet

Echipare clasică din fabrică,

G4, G6, G10 cu regulator de gaz Pietro Fiorentini

Echipare dublă din fabrică

G4, G6, G10 cu regulator de gaz Pietro Fiorentini

Configurații variate, echipări și soluții versatile

Homplex HFP4550221 Echipare cu regulator L cu robinet
Homplex HFP4550221 Echipare cu regulator L cu robinet

Echipare clasică

Eficiență sporită – echipare dublă

Punem oamenii și siguranța muncii pe primul loc

Am ales materialele compozite pentru că sunt ușoare comparativ cu oțelul, raportat la aceleași dimensiuni. Este un beneficiu clar pentru angajații din teren care acum vor ridica și vor poziționa o cutie mai ușoară comparativ cu versiunile mai grele din metal. Orice reducere în greutate contează și trebuie să luam în considerare pe lângă greutatea cutiei și greutatea echipamentelor în cazul celori deja echipate, numărul ridicat de instalări și uneori poziții dificile de lucru. Ridicarea regulată de obiecte grele poate duce la afecțiuni grave ale sistemului osos.

De asemenea, panourile din compozit se pot găuri mult mai ușor. Prelucrarea găurilor de acces ale țevilor este mult mai rapidă chiar și cu o bormașină cu acumulator, direct în locație. Rezultatul, comparativ cu metalul, este o gaură netedă fără muchii periculoase ascuțite și agățătoare care pot provoca răni grave la manipulare și implicit suspendarea temporară a activității instalatorului.

Te poți baza pe rezistență la intemperii în toate tipurile de condiții.

Componentele cutiei sunt proiectate cu toleranțe reduse, realizate din materiale de înaltă calitate, polimer armat cu fibră de sticlă (panoul de ancorare), stalibilizate UV și un design rigid. În funcție de țevi, de tipul de contor și de tipul regulatorului de gaz selectate, cutia le poate menține protejate pentru mai mult timp asigurând o ventilație adecvată mai ales în zilele călduroase de vară. În acest sens, am prevăzut panourile laterale ale cutiei cu orificii de evacuare ale aerului fierbinte.

Rezistente la coroziune

Plasticul este imun la coroziunea cauzată de gazele naturale și de alte substanțe chimice, fapt ce poate prelungi durata de viață a firidei și proteja echipamentele din interior. În comparație cu soluțiile pe bază de metal, această cutie nu va rugini niciodată oferind o durată de viață mai lungă și o intervenție mai mică. Construcția solidă și întărită oferă o toleranță ridicată la lovituri mecanice, iar aditivii ignifugi și auto-stingători adăugați ar putea descuraja și reține flăcările – dacă este necesar – asigurând în același timp proprietăți electroizolante excelente și stabilitate termică.

Protecție UV inclusă

Razele UV au un efect distrugător asupra majorității materialelor. Pentru a combate îmbătrânirea prematură am adăugat aditivi protectori în compoziția tuturor elementelor constructive.

Suport permanent și beneficii

Ai la dispoziție manuale, suport tehnic, call center și o echipă profesionistă gata să te ajute. Beneficiezi de o experiență completă care continuă și după achiziție sau instalare.

4.9
Based on 210 reviews
powered by Google
Mihai RadulescuMihai Radulescu
09:00 17 Nov 23
Am instalat de curand o retea de detectoare de gaz Homplex in imobilul in care locuiesc (230 buc), impreuna cu finderele... aferente.Instalarea a fost efectuata de o firma autorizata. La scurt timp dupa instalare, unul dintre finderi s-a stricat (din cauza procedurii defectuoase de instalare). Contactand firma care a instalat (si care oferea si garantia finderului) am primit un raspuns naucitor: putem veni in minimum 3 saptamani. Cu o mica speranta am scris un e-mail la departamentul tehnic al producatorului. In max. 10 minute am fost sunat de dl. Ionut Sarbu cu care am avut o discutie prealabila asigurandu-ma ca a doua zi la ora 8 va veni la bloc pentru a inlocui finderul defect. Ceea ce s-a si intamplat, a doua zi avand defectiunea rezolvata.Deci, multumesc mult companiei Homplex, care isi respecta produsele si d-lui Sarbu pentru rapiditatea raspunsului.read more
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
07:17 06 Nov 23
Andrei RaschitorAndrei Raschitor
07:03 29 Oct 23
O echipă minunată și cu foarte mult profesionalism ! Și foarte promit ! Mulțumesc frumos !
Bogdan PanainteBogdan Panainte
03:57 27 Oct 23
ANDREI MACARIANDREI MACARI
08:59 26 Oct 23
Adrian AmzuloiuAdrian Amzuloiu
06:27 25 Oct 23
Frumos,design placut si usor de configurat.Echipa de suport foarte prompta si rapida in rezolvarea unor mici probleme in... instalarea aplicatieiread more
RaducuAlex1RaducuAlex1
13:32 12 Oct 23
Dupa perioada de vară am avut probleme cu termostatul meu Inoklima Evo RF, mai exact nu mai indica grade celsius, indica în... farenhait. Voiam să cumpăr alt termostat dar mai întâi am contactat asistenta, care mi.a oferit numărul de contact al Dl. Mircea Enescu, care m-a îndrumat pentru rezolvarea problemei cu răbdare și mult profesionalism.Recomand Dl. Mircea Enescu 👍read more
Alexandra NegreiAlexandra Negrei
11:37 10 Oct 23
Am achiziționat anul trecut un termostat wireless Homplex NX1 și după perioada de vară am avut ceva probleme atât cu... sincronizarea la.rețeaua wi-fi cat și cu restartul aplicației pe mobil. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut plăcerea de a discuta cu Dl. Mircea Enescu care m-a îndrumat pentru rezolvarea problemei cu răbdare și cu mult profesionalism. Recomand din tot sufletul și cu multă încredere produsele Homplex !!!read more
Borcea AlexBorcea Alex
18:49 01 Sep 23
Foarte mulțumit de profesionalismul lor !!
Elena AdamElena Adam
12:37 31 Aug 23
Am avut o problema cu detectorul de gaz iar aceasta a fost rezolvata intr-un termen foarte scurt. Recomand cu incredere!
iulyus78iulyus78
16:20 30 Aug 23
Homplex NX1Foarte mulțumit.Produs românesc de foarte buna calitate.Mulțumesc echipei Homplex și in special d-lui Enescu... pentru promptitudine și profesionalism.Recomand cu încredere.read more
pyter Nitapyter Nita
11:30 29 Aug 23
Am achiziționat de curând un termostat wireless Nx1 de la Homplex,si am avut ceva probleme cu sincronizarea la.reteaua wifi... din locuință. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut placerea de a discuta cu dl Mircea Enescu ,care ma indrumat pentru rezolvarea problemei . Recomand cu încredere produsele Homplex !read more
r mr m
10:56 07 Aug 23
Am / am avut o problema in perioada de garantie ,cu un termostat HOMPLEX NX1_la care in mod aleatoriu se pierdea legatura... dintre Receptor si aplicatie si revenea la normal, tot aleatoriu ,dupa cateva ore sau zile.Inainte de a-l expedia la SERVICE , am luat legatura cu coordonatorul tehnic dl.Mircea Enescu.Dansul , cu mult tact , pricepere si folosind o exprimare usor de inteles de catre orice utilizator , mi-a sugerat sa incerc cateva manevre care ar putea sa mi rezolve problema.Am tinut cont de sfatul primit si astazi se implinesc trei saptamani de cand nu s-a mai manifestat anomalia.Anterior, disfunctia se manifesta camla 2-4 zile.Am stabilit cu dl. Enescu , ca fiind o manifestare ATIPICĂ, sa tin in continuare sub observatie aparatulsi la nevoie , daca anomalia se va manifesta din nou ,sa revin telefonic pentru a stabili modul de expediere in service a aparatului.Remusread more
Vasile PopaVasile Popa
05:15 03 Aug 23
O experienta plăcută trăită de mine cu aceasta firma pt promptitudinea cu care m-au ajutat sa revitalizez avertizorul care... nu a mai funcționat după ce am zugrăvit. Indicații precise pt demontarea avertizorului și trimiterea lui la verificat, returnarea în cel mai scurt timp și îndrumările necesare montării și repunerii în funcțiune. Recomand achiziționarea avertizorului Homplex pt siguranță locuinței si mentenanță ireproșabilă.read more
js_loader