Hero despre Homplex

Homplex este o companie în domeniul ingineriei și tehnologiei, având ca obiectiv simplificarea accesului la soluții inovatoare pentru instalații și infrastructuri de utilități și energie, promovând siguranța, confortul și eficiența energetică. Ne străduim să punem la dispoziția partenerilor noștri o gamă largă de soluții de calitate, cu o abordare practică, dinamică, transparentă și creativă, acordând o importanță majoră comunicării constante cu aceștia.

De ce Homplex?

Soluții inovative la prețuri corecte

Parteneriatele cu branduri de top, furnizori locali și internaționali

Departament dedicat de R&D

Sistem smart home propriu

24-48 ore termen de livrare, oriunde în țară

Condiții financiare avantajoase

Call Center dedicat

Valori

De peste 10 ani, ne asigurăm că valorile care ne definesc comportamentul și acțiunile se concretizează în soluții smart, fiabile și rentabile. Acestea garantează succesul proiectelor clienților noștri din domeniile rezidențial, comercial și industrial. Inovația continuă, orientarea către client și integritatea ne caracterizează și ne diferențiază.

Evoluție

Investim în educație, învățăm și ne documentăm continuu. Suntem la curent cu trendurile actuale și cu cele mai noi tehnologii de pe piață, ceea ce ne permite să adaptăm în mod dinamic portofoliul nostru de produse și servicii, identificând constant oportunități de creștere. Pentru noi, evoluția nu este doar un obiectiv pe hârtie – credem în lucrurile bine făcute și asta vrem să construim în fiecare zi pentru parteneri, oameni și business-uri, pentru mediu.

Integritate

Credem în succesul parteneriatelor construite în timp, iar asta ne motivează să fim onești și să ne onorăm fiecare angajament. Pentru că doar construind un mediu bazat pe încredere și respect vom putea să creștem alături de tine, oferind soluții de asigurare a siguranței, confortului și eficienței energetice în mediul rezidențial și industrial.

Orientare spre Client și Implicare

Ca echipă, știm să observăm, să solicităm feedback, să ascultăm și să identificăm soluții optime. Pentru noi, fiecare client și fiecare proiect contează, fie că este vorba despre complexe rezidențiale, clădiri de birouri, spații comerciale sau industriale, sau chiar dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă potabilă, gaze naturale și canalizare. Ne străduim să furnizăm în mod constant produse și soluții eficiente, la prețuri adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

De aceea lucrăm cu entuziasm pentru a oferi soluții și servicii best practice, pentru a acorda suport și consultanță de specialitate 24/7, pentru a depăși deseori așteptările lor și a îmbunătăți relația cu fiecare client.

Portofoliu

Portofoliul nostru se compune din peste 1500 de produse și echipamente moderne, toate respectând cele mai înalte standarde de calitate. Multe dintre acestea sunt dezvoltate și produse direct de Homplex, iar altele sunt atent selectate pentru a completa portofoliul brandului nostru, toate fiind destinate infrastructurilor de gaz, apă și energie.

2024
Homplex 2.0

Aplicația Homplex ajunge la versiunea 2.0. Un nou design și noi funcționalități sunt acum disponibile pentru utilizatori.

2023
Diversificarea gamei de detectoare continuă cu noi modele

Sunt lansate detectoarele cu control multiplu – seria HDX ce pot fi integrate în sisteme BMS sau Double Control cu declanșare dublă 12 / 230V, extinderea gamei PRO cu varianta radio HD100 PRO RF sau HD100 PRO 12V pentru electrovalvele cu voltaj mic.

2022
Homplex NX1: Primul termostat inteligent produs de o companie românească

În strânsă legătură cu beneficiarii produselor noastre și tendințelor tehnologice, am adoptat universul IoT, primul pas fiind deja făcut. O nouă experiență a confortului, flexibilității și fiabilității ridicate la tine acasă!

HD300 PRO Echipament de protectie gaz metan cu electrovalva DN20
2021
Gama PRO

Împreună cu instalatorii și în baza feedback-ului primit de la utilizatori, am creat gama de detectoare de gaz PRO. Aceastea sunt mult mai ușor de instalat, dețin o serie de îmbunătățiri tehnologice și un aspect modern în linie cu identitatea Homplex.

Homplex HFP4550221 Homplex composite gas boxes
2020
Lansăm prima firidă de gaz din materiale compozite produsă de o companie din România

Am inițiat dezvoltarea unei cutii de contorizare a gazului inovatoare, atât din punct de vedere tehnic, cât și vizual. Deoarece este dezvoltat 100% la nivel local, acesta poate oferi un cost competitiv și o disponibilitate ridicată.

2019
Portofoliul de produse pentru infrastructură este extins

cu robineți industriali din fontă: tip fluture, sertar cauciucat, cu clapă, cu dublu excentric, cu reductor și mulți alții.

2018
Division Gas Solutions devine Homplex
2017
Primul centralizator pentru detectoarele de gaz metan radio

Inovația continua cu primul Finder radio. O soluție care extinde funcționalitatea detectoarelor de gaze radio prin monitorizarea simultană a zeci, și posibil sute de detectoare în paralel. Pentru instalatori reduce drastic timpul de instalare și punere în funțiune iar pentru utilizator disconfortul provocat de necesitatea găuririi pereților pentru firul electrovalvei.

2016
Primul centralizator Finder pentru detectoarele de gaz metan (cu fir)

Inovație Homplex, o soluție care permite simplificarea sistemului de alarmă, eliminând nevoia de stații de alarmă, module suplimentare sau rețele complexe de conexiuni.

2015
Fitingurile AGRU distribuite de Homplex

Homplex devine distribuitor acreditat în România al produselor AGRU Kunststofftechnik GmbH (Austria). Homplex propune acum proiectelor românești de infrastructură, gaz și apă fitinguri PE-100RC de o calitate superioară, rezistente la fisuri, injectate sau cu electrofuziune, precum coturi, teuri, șei, reducții, capace, mufe și multe altele.

2015
Extinderea gamei de detectoare

merge mai departe cu introducerea detectorului de gaz metan și monoxid de carbon. Un mix de siguranță și extindere a protecției oferite de un detector la acea vreme.

2014
Call Center-ul Homplex este lansat

Homplex a fost pionier în piața din România prin introducerea primului call center dedicat produselor Homplex. Niciodată nu a fost mai ușor să discuți cu un specialist Homplex.

2014
Un standard mai înalt de siguranță

este oferit acum de detectoarele Inogas HD100 (predecesorul lui Homplex HD100), primul detector de gaz mentan produs de o companie românească, în condiții de accesibilitate și standarde ridicate de calitate pentru utilizatorii din România.

2014
Termostatul în limba română

Homplex lansează în România primul termostat cu display in limba română (DG908) și extinde astfel portofoliul existent de termostate progrmabile. Curând i se alătură un nou termostat neprogramabil, Inoklima EXO X (predecesorul lui Homplex EVO X), în versiune cu fir sau radio, cu un design intuitiv și simplu de utilizat.

4.9
Based on 210 reviews
powered by Google
Mihai RadulescuMihai Radulescu
09:00 17 Nov 23
Am instalat de curand o retea de detectoare de gaz Homplex in imobilul in care locuiesc (230 buc), impreuna cu finderele... aferente.Instalarea a fost efectuata de o firma autorizata. La scurt timp dupa instalare, unul dintre finderi s-a stricat (din cauza procedurii defectuoase de instalare). Contactand firma care a instalat (si care oferea si garantia finderului) am primit un raspuns naucitor: putem veni in minimum 3 saptamani. Cu o mica speranta am scris un e-mail la departamentul tehnic al producatorului. In max. 10 minute am fost sunat de dl. Ionut Sarbu cu care am avut o discutie prealabila asigurandu-ma ca a doua zi la ora 8 va veni la bloc pentru a inlocui finderul defect. Ceea ce s-a si intamplat, a doua zi avand defectiunea rezolvata.Deci, multumesc mult companiei Homplex, care isi respecta produsele si d-lui Sarbu pentru rapiditatea raspunsului.read more
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
07:17 06 Nov 23
Andrei RaschitorAndrei Raschitor
07:03 29 Oct 23
O echipă minunată și cu foarte mult profesionalism ! Și foarte promit ! Mulțumesc frumos !
Bogdan PanainteBogdan Panainte
03:57 27 Oct 23
ANDREI MACARIANDREI MACARI
08:59 26 Oct 23
Adrian AmzuloiuAdrian Amzuloiu
06:27 25 Oct 23
Frumos,design placut si usor de configurat.Echipa de suport foarte prompta si rapida in rezolvarea unor mici probleme in... instalarea aplicatieiread more
RaducuAlex1RaducuAlex1
13:32 12 Oct 23
Dupa perioada de vară am avut probleme cu termostatul meu Inoklima Evo RF, mai exact nu mai indica grade celsius, indica în... farenhait. Voiam să cumpăr alt termostat dar mai întâi am contactat asistenta, care mi.a oferit numărul de contact al Dl. Mircea Enescu, care m-a îndrumat pentru rezolvarea problemei cu răbdare și mult profesionalism.Recomand Dl. Mircea Enescu 👍read more
Alexandra NegreiAlexandra Negrei
11:37 10 Oct 23
Am achiziționat anul trecut un termostat wireless Homplex NX1 și după perioada de vară am avut ceva probleme atât cu... sincronizarea la.rețeaua wi-fi cat și cu restartul aplicației pe mobil. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut plăcerea de a discuta cu Dl. Mircea Enescu care m-a îndrumat pentru rezolvarea problemei cu răbdare și cu mult profesionalism. Recomand din tot sufletul și cu multă încredere produsele Homplex !!!read more
Borcea AlexBorcea Alex
18:49 01 Sep 23
Foarte mulțumit de profesionalismul lor !!
Elena AdamElena Adam
12:37 31 Aug 23
Am avut o problema cu detectorul de gaz iar aceasta a fost rezolvata intr-un termen foarte scurt. Recomand cu incredere!
iulyus78iulyus78
16:20 30 Aug 23
Homplex NX1Foarte mulțumit.Produs românesc de foarte buna calitate.Mulțumesc echipei Homplex și in special d-lui Enescu... pentru promptitudine și profesionalism.Recomand cu încredere.read more
pyter Nitapyter Nita
11:30 29 Aug 23
Am achiziționat de curând un termostat wireless Nx1 de la Homplex,si am avut ceva probleme cu sincronizarea la.reteaua wifi... din locuință. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut placerea de a discuta cu dl Mircea Enescu ,care ma indrumat pentru rezolvarea problemei . Recomand cu încredere produsele Homplex !read more
r mr m
10:56 07 Aug 23
Am / am avut o problema in perioada de garantie ,cu un termostat HOMPLEX NX1_la care in mod aleatoriu se pierdea legatura... dintre Receptor si aplicatie si revenea la normal, tot aleatoriu ,dupa cateva ore sau zile.Inainte de a-l expedia la SERVICE , am luat legatura cu coordonatorul tehnic dl.Mircea Enescu.Dansul , cu mult tact , pricepere si folosind o exprimare usor de inteles de catre orice utilizator , mi-a sugerat sa incerc cateva manevre care ar putea sa mi rezolve problema.Am tinut cont de sfatul primit si astazi se implinesc trei saptamani de cand nu s-a mai manifestat anomalia.Anterior, disfunctia se manifesta camla 2-4 zile.Am stabilit cu dl. Enescu , ca fiind o manifestare ATIPICĂ, sa tin in continuare sub observatie aparatulsi la nevoie , daca anomalia se va manifesta din nou ,sa revin telefonic pentru a stabili modul de expediere in service a aparatului.Remusread more
Vasile PopaVasile Popa
05:15 03 Aug 23
O experienta plăcută trăită de mine cu aceasta firma pt promptitudinea cu care m-au ajutat sa revitalizez avertizorul care... nu a mai funcționat după ce am zugrăvit. Indicații precise pt demontarea avertizorului și trimiterea lui la verificat, returnarea în cel mai scurt timp și îndrumările necesare montării și repunerii în funcțiune. Recomand achiziționarea avertizorului Homplex pt siguranță locuinței si mentenanță ireproșabilă.read more
js_loader