centralizator-finder-pentru-detectoarele-de-gaz-metan-hd200-vedere-fata centralizator-finder-pentru-detectoarele-de-gaz-metan-hd200-vedere-laterala centralizator-finder-pentru-detectoarele-de-gaz-metan-hd200-ambalaj

Descriere

HD200 RF funcționează ca un centralizator (finder) pentru detectoarele de gaz metan HD100 RF. Finder-ul Homplex HD200 RF afișează numărul detectorului sau al apartamentului care a declanșat alarma.

Este extrem de util pentru asociațiile de locatari sau proiectele rezidențiale. În cadrul acestora se pot monta zeci sau sute de detectoare de gaz metan în paralel.

Unboxing

Informații

Funcții

HD200 RF Comunicarea verificată
Comunicarea verificată Finder-ul HD200 RF comunică constant cu detectoare de gaz, cât și cu celelalte findere din zonă. Astfel, prin trimiterea impulsurilor la intervale fixe de timp, finder-ul verifică funcționalitatea echipamentelor.
HD200 RF Pentru proiecte complexe
Pentru proiecte complexe Finder-ul HD200 RF împreună cu detectoarele de gaz metan cu radiofrecvență pot acoperi nevoia de siguranță chiar și în cazul complexurilor rezidențiale de mari dimensiuni compuse din scări de bloc cu multe apartamente.
HD200 RF Siguranță mereu
Siguranță mereu HD200 RF dispune de o funcție de siguranță pentru situații extraordinare. Cutremurele, alunecările de teren, prăbușirile ale structurilor pot deteriora conductele de alimentare cu gaz. Astfel, dacă apar cinci sau mai multe alarme în același timp, finder-ul va opri alimentare cu gaz a tuturor conductelor. . Finderele din sistem vor afișa mesajul ”Danger”.
HD200 RF Supraveghere numeroasă
Supraveghere numeroasă Finder-ul HD200 RF are capacitatea de a comunica și implicit, de a supraveghea în mod simultan până la 480 de echipamente.
HD200 RF Vezi tot istoricul!
Vezi tot istoricul! Finder-ul HD200 RF reține și afișează numărul de evenimente și de alarme. De asemenea, poate afișa toate dispozitivele memorate și nealimentare sau toate dispozitivele șterse.

Specificații

Alimentare
230V ±10 % 50 / 60Hz
Putere absorbită
4VA
Frecvență radio
433 Mhz
Temperatura de funcționare
0°C ... 40°C
Temperatura de depozitare
- 10°C ... + 50°C
Brand
Homplex
Umiditate
20% ... 80% RH (fără condensare)
Indice de protecție
IP42
Material
ABS
Tip senzor
SnO2 semiconductor
Greutate
aprox. 250 gr.
Dimensiune
91 x 91 x 35 mm
Distanța maximă de față de trasmițător
aprox. 300 m în câmp liber, aprox. 50 m în interiorul clădirilor
Culoare
Alb
Garantie
2 ani

Întrebări frecvente

Ce este un finder tip 901?
Finder-ul HD200 RF numerotat cu 901 este dispozitivul care sincronizează sistemul. Este obligatoriu ca acesta să existe în cadrul sistemului de detecție.
Ce se întâmplă când HD100 RF detectează o scurgere de gaz metan?
Detectorul de gaz metan va emite o alarmă către finder-ul învecinat. În funcție de ID-ul detectorului, HD200 RF asociat coloanei respective va opri alimentarea cu gaz. Același finder va trimite o alarmă de coloană care va ajunge și la finder-ul de la parter (din partea de jos a clădirii). Acesta va închide gazul.
Din ce este compus un sistem de detecție al gazului metan?
Un sistem de detecție al gazului metan este compus din dispozitive finder HD200 RF și detectoare de gaz HD100 RF.
Unde trebuie poziționat finder-ul Homplex?
HD200 RF trebuie poziționat pe casa scării, astfel încât să poată asculta mesajele detectoarelor din apropiere.
De ce apare mesajul ”Off”?
Finder-ul îți comunică existența unui dispozitiv inactiv. Recomandăm verificarea acestuia.
Cum trebuie procedat dacă există mai multe coloane de alimentare cu gaz?
Recomandarea noastră este să montezi atât detectoare, cât și findere pentru fiecare coloană. Finderele de coloană vor avea ID-ul cuprins în intervalul 901-931. Restul dispozitivelor vor avea funcția de a trimite mai departe mesaje.
Detectoare de gaz

Finder detectoare Homplex HD200 RF

Cod produs: 3716004
Centralizator (finder) pentru detectoarele de gaz HD100 RF
  • Comunicarea verificată
  • Pentru proiecte complexe
  • Siguranță mereu
  • Supraveghere numeroasă
  • Vezi tot istoricul!