robinet termostatic dg801 vedere lateral stanga cu ecran pornit DG801 Montaj pe radiator DG801 cu unitate de control DGWG compatibila DG801 conexiune pentru calorifer radiator sau distribuitor DG801 robinet termostatic pentru calorifer vedere lateral Robinet termostatic DG801 orientare lateral cu vedere spre afisaj

Descriere

DG801 este un robinet termostatic inteligent pentru încălzirea electrică cu radiatoare și încălzirea în pardoseală. Robinetul poate fi controlat de la distanță prin Internet cu aplicația Smart-E (disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android).

Acest robinet poate utiliza împreună cu hub-ul de control (gateway) DGWG (neinclus în pachet) care funcționează ca o unitate centrală de control Wi-Fi. Se pot conecta până la opt robineți termostatici la o singură unitate.

Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații? Contactează acum un specialist Homplex!

Informații

Funcții

DG801 ”Vacanță” pentru casa ta
”Vacanță” pentru casa ta DG801 dispune de modul ”Vacanță”, ideal atunci când pleci în concediu, însă vrei ca în casa ta să fie păstrată o temperatură ambientală echilibrată.
DG801 Aplicație dedicată
Aplicație dedicată Pentru mai multă flexibilitate și control precis, descarcă și folosește aplicația Smart-E. Vei putea modifica modul de funcționare, temperatura sau programul creat.
DG801 Controlează-l de oriunde
Controlează-l de oriunde DG801 poate fi controlat direct de pe telefonul tău mobil inteligent dacă ai o conexiune la Internet activă. Modifică temperatura din casă, fără să fii acasă.
DG801 Montaj pe radiator
Montaj pe radiator Robinetul termostatic poate fi instalat direct pe radiator și astfel se poate controla temperatura individual pentru fiecare cameră.

Specificații

Utilizare
Încălzire prin radiatoare
Tip
Programabil
Alimentare
3VDC, Baterii, 2 x AA alcaline
Afișaj termostat
LCD
Conector
M30 x 1.5 mm
Alimentare robinet
1.5 V 2 baterii AA
Brand
Division Gas
Moduri de lucru disponibile
Menținere temporară, Programat, Vacanță
Programe disponibile
Programare zilnică
Intervale de programare disponibile
4
Scala de temperatură
ºC
Format oră
24 ore
Interval setare temperatură
0 ºC ... 50 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Funcții suplimentare
Blocare taste (Child Lock), Detecție fereastră deschisă, Indicator baterie scăzută, Protecție împotriva calcarului, Protecție la îngheț
Mod control temperatură
Doar ambiental (radiatoare), Doar pardoseală (distribuitor)
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

De ce DG801 indică mesajele ”E1” sau ”E2”?
Când ”E1” sau ”E2” este afișat pe ecran, senzorul intern este defect sau scurt-circuitat. Contactează un specialist Homplex pentru verificare.
De ce DG801 nu răspunde la nicio comandă?
Robinetul termostatic a fost blocat. Ține apăsat timp de trei secunde, în mod simultan, butoanele ”Auto/Manu” și ”Prog” pentru a-l debloca.
Ce înseamnă eroarea ”AdAp”?
Mesajul nu indică o eroare tehnică. ”AdAP” indică utilizarea funcție de protecție împotriva calcarului. DG801 a sesizat că instalația nu a mai fost pornită de două săptămâni. Astfel, el va deschide și închide circuitul pentru evitarea acumulării depunerilor.
Actuatoare inteligente

Robinet termostatic inteligent DG801

Cod produs: 3710675
Robinet termostatic (actuator) cu control prin Internet
  • ”Vacanță” pentru casa ta
  • Aplicație dedicată
  • Controlează-l de oriunde
  • Montaj pe radiator