Flanșă liberă injectată OL PP Flanșă liberă injectată OL PP Flanșă liberă injectată OL PP vedere față

Descriere

O flanșă liberă OL – PP se folosește în instalațiile de alimentare cu gaze naturale. Această flanșă liberă OL – PP are armătura din oțel. Exteriorul flanșei libere este din polipropilenă.

Polipropilenă (”PP”) este un plastic cu rezistență ridicată la temperaturi de până la 200 grade Celsius. Are, de asemenea, rezistență la coroziune, chimicale și umiditate. Polipropilena este adesea folosită în domeniul instalațiilor sanitare și termice, fiind un plastic ușor, puternic și flexibil.

Flanșele se folosesc pentru a conecta două sau mai multe conducte (țevi) între ele pentru a construi o rețea de alimentare. Flanșele contribuie la evitarea aparițiilor scurgerilor de gaz. Practic, folosirea unei flanșe oferă protecție suplimentară. Legătura creată cu ajutorul unei flanșe devine compactă datorită filetelor. Înfiletarea acestora în mod ferm împiedică scurgerea substanțelor lichide sau evaporarea celor gazoase în afara instalației. Astfel, în momentul utilizării gazului metan în locuință sau în afara ei, riscul apariției unei deflagrații este diminuat.

Flanșa liberă are rolul de a permite îmbinarea cu armături sau cu alte componente disponibile în cadrul unei rețele. Flanșa liberă se poate conecta cu alte vane, regulatoare de presiune a gazului sau filtru Y. În portofoliul Homplex sunt disponibile flanșe libere OL – PP cu diametre nominale cuprinse între 20 și 500 mm. Acestea au SDR11 (raportul dimensiunilor standard).

Informații

Funcții

PE 100-RC
Înveliș din polipropilenă Datorită acestui înveliș, flanșa liberă OL – PP are rezistență ridicată la coroziune, chimicale, umiditate și chiar la temperaturi de până la 200°C.
Fitting PE 100-RC ARGU Îmbinări inseparabile
Îmbinări inseparabile Îmbunătățiri considerabile în cazul îmbinărilor sudate cap la cap cu electrofuziune și cu scule încălzite
Fiting PE 100-RC ARGU Durată foarte mare de viață
Rezistent în timp Durată minimă de viață 8760 de ore în conformitate cu PAS 1075.
Flanșe

Flanșă liberă OL – PP

Cod produs:
Fitinguri PE 100-RC prelucrate mecanic
  • Înveliș din polipropilenă
  • Îmbinări inseparabile
  • Rezistent în timp

Produse asemănătoare Extinde Restrânge