Electrovalva pentru gaz metan DN100 EX10 Electrovalva pentru gaz metan DN100 EX10

Descriere

EX10 este o electrovalvă de mari dimensiuni. Oprește alimentarea cu gaz metan în cazul unei urgențe. EX10 oprește alimentarea cu gaz metan în cazul unei scurgeri de gaz, atât în mediul industrial, cât și rezidențial. Materialul din care este confecționat corpul electrovalvei este aluminiu. Timpul declanșării este mai mic de o secundă. Voltajul de alimentare este de 230 V / 50 – 60 Hz și are o presiune maximă de 500 mbar.

Atunci când este tensionată, bobina electrovalvei eliberează și izolează dispozitivul de închidere. Din momentul în care bobina primește impulsul electric de la echipamentul pentru detecția și protecția împotriva scurgerilor de gaz până la declanșare și oprirea alimentării cu gaz metan este mai mic de o secundă.

Resetarea electrovalvei este manuală pentru a verifica cauzele detectării. Electrovalva se montează în afara locuinței. Aceasta trebuie să fie vizibilă și ușor accesibilă. În condiții normale nu există absorbție electrică, fără uzură. Folosirea unei electrovalve unde se află un consumator de gaz  metan este benefică. Astfel, se reduc situațiile în care se pot crea deflagrații în urma unei scurgeri de gaze.

Homplex are în portofoliu numeroase electrovalve disponibile pentru instalațiile de alimentare cu gaze naturale, cu diametre nominale diverse, normal – deschise. Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații? Contactează acum un specialist Homplex!

Informații

Specificații

Tip
Gaz neagresiv, Gaz uscat
Diametru nominal
DN100
Racorduri
Flanșe plate DN 100, PN 16
Material corp
Aluminiu
Voltaj alimentare
230 / 50 - 60 Hz
Brand
Madas
Toleranță voltaj
15% ... +10%
Presiune maximă
6 bar
Temperatură ambient
-15°C ... +50°C
Clasă protecție
IP65
Grup
2
Timp de închidere
< 1 secundă

Fișiere asociate

Electrovalve ND

EX10

Cod produs: 3710014
Valvă solenoidă de gaz (electrovalvă) Normal - Deschis