Electrovalva pentru gaz metan DN32 RM05 vedere dreapta Electrovalva pentru gaz metan DN32 RM05 vedere stanga Electrovalva pentru gaz metan DN32 RM05 vedere dreapta

Descriere

RM05 este o electrovalvă cu diametru nominal 32 mm. Disponibilă în portofoliul Homplex, RM05 are materialul corpului din aluminiu.

Voltajul alimentării este 230 / 50 – 60 Hz, iar presiunea maximă este de 500 mbar.

Electrovalvele sunt folosite inclusiv în mediul rezidențial pentru a sporirea siguranței. O electrovalvă are rolul de a închide alimentarea cu gaz în locuință. Acest lucru va fi posibil dacă electrovalva va fi conectată la un sistem pentru detecția și protecția împotriva scurgerilor de gaz metan (exemplu: detector de gaz metan Homplex).

Electrovalva are o bobină care în urma tensionării, eliberează și izolează dispozitivul de închidere.

Din momentul în care bobina primește impulsul electric de la echipamentul pentru detecția și protecția împotriva scurgerilor de gaz până la declanșare și oprirea alimentării cu gaz metan este mai mic de o secundă. Resetarea electrovalvei este manuală pentru a verifica cauzele detectării și înlătura cauzele care au condus la declanșarea alarmei și implicit, a electrovalvei.

Electrovalva se utilizează în instalațiile de alimentare cu gaze naturale (gaz metan). Electrovalva se poate conecta la un echipament de detecție a scurgerilor de gaz, la un circuit de alarmă pentru incendiu sau alte tipuri de variante constructive.

Homplex are în portofoliu numeroase electrovalve disponibile pentru instalațiile de alimentare cu gaze naturale, cu diametre nominale diverse, normal – deschise. Acestea se pot folosi în mediul rezidențial. Au rol de a spori siguranța, reducând riscul apariției unei deflagrații în urma unor scurgeri de gaze.

Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații? Contactează acum un specialist Homplex!

Informații

Specificații

Utilizare
Gaz metan, GPL
Diametru nominal
DN32
Material corp
Aluminiu
Brand
Madas
Voltaj alimentare
230 / 50 - 60 Hz
Presiune maximă
500 mbar
Timp de închidere
< 1 secundă
Electrovalve ND

RM05

Cod produs: 3710009
Valvă solenoidă de gaz (electrovalvă) Normal - Deschis