Termostat Homplex NX1 black edition cu stand vedere din fata Termostat Homplex NX1 black edition cutie Termostat Homplex NX1 black edition cu accesorii cutie Receptor pentru Homplex NX1 black edition vedere frontala Termostat Homplex NX1 black edition montaj vedere frontala Termostat Homplex NX1 black edition montaj vedere lateral dreapta Termostat Homplex NX1 black edition cu stand vedere din lateral stanga Termostat Homplex NX1 black edition cu stand vedere din lateral dreapta

Descriere

Termostatul ambiental NX1 Black Edition te ține conectat cu locuința ta. Homplex NX1 Black Edition are un design ergonomic ce se integrează perfect în orice casă. Controlează temperatura ambientală manual sau prin intermediul aplicației mobile Homplex.

Termostatul Homplex NX1 îl poți controla de oriunde, în timpul vacanței, la birou sau la finalul antrenamentului, având acces în timp real la informații despre temperatură, umiditate si flexibilitatea de a crea programe de încălzire complexe.

Partajează Homplex NX1 cu prietenii, optimizează costurile cu încălzirea, maximizează confortul, iar casa ta te va întampina mereu cu căldură!

Termostatul

Modifici temperatura sau navighezi prin setări prin rotirea inelului ergonomic iar pentru confirmare, deblocare sau accesarea meniului pur si simplu apasă orinde pe cadranul negru. Atât de simplu.

Toate informațiile necesare sunt disponibile dintr-o privire. Temperatura ambientală și cea setată, nivelul de umiditate, ora și alte detalii despre sistem sunt afișate simultan fără a fi necesare alte acțiuni. Dupa conectarea termostatului cu aplicația Homplex, disponibilă în AppStore sau Google Play, timpul exact va fi sincronizat automat.

Receptorul

Acesta are rolul de asigura legătura dintre termostat, sistemul de încălzire și aplicația Homplex (prin intermediul Internetului și a unei rețele Wi-Fi). Pozitionează-l lângă centrala termică și conectează cablul de control între receptor și portul acesteia. Prin intermediul releului încorporat, receptorul va porni sau va opri încălzirea. Poate funcționa independent de aplicație (dar fără opțiunea de mod Programat) sau total independent prin activarea funcției de preluare manuală a controlului.

Configurarea se realizează cu ajutorul unui singur buton iar starea receptorului este comunicată prin culori cu ajutorul inelului iluminat din jurul acestuia.

Aplicația Homplex

Compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS, aplicația Homplex adaugă noi funcții termostatului tău. Utilizează modul Programat și crează scenarii de încălzire complexe cu mai mult de 10 intervale orare pentru fiecare zi. Partajeză rapid termostatul cu cei dragi și verifică oricând informațiile de ambient de acasă.

Securitatea datelor este foarte importantă, de aceea informațiile solicitate și colectate sunt minime dar critice pentru funcționarea aplicației. Folosim soluții de cloud management în România respectând legislația UE. La instalare, consultă cu atenție Termenii și Condițiile pentru a afla mai multe.

Salvezi timp

Termostatul și receptorul sunt sincronizate din fabrică. Trebuie doar să-l conectezi la Internet, să descarci aplicația Homplex, să îți faci un cont de utilizator și să conectezi termostatul la rețeaua ta Wi-Fi.

Siguranță și profesionalism

Toate cablurile furnizate în pachet sunt asigurate cu pinuri terminale. Elimini riscurile unui scurtcircuit, iar cuplarea în reglete este înlesnită.

Tot ce ai nevoie pentru instalare

Am inclus în dotarea standard baterii, dibluri, cablul pentru conectarea receptorului cu centrala și ghiduri detaliate despre montaj și utilizarea termosatului.

Simplu și intuitiv

Reglează setările cu inelul rotativ și apasă ecranul pentru confirmare. Modifică temperatura ușor și intuitiv sau navighează meniul termostatului cu câteva gesturi.

Display mare iluminat cu toate informațiile care contează. Fără butoane complicate și meniuri întortocheate.

Extrem de ușor de folosit, de la mic la mare! Toți membrii familiei îl vor putea utiliza din primul moment.

Umiditatea sub control

Homplex este prima companie producătoare de termostate din România care introduce în cadrul unui termostat măsurarea umidității ca opțiune implicită.

Profită de senzorul de umiditate instalat și verifică periodic nivelul de umiditate din locuință / încăpere fără a fi nevoie să folosești alte instrumente suplimentare.

Lângă tine unde ai nevoie

Folosește standul și ține-l lângă tine oriunde în casă sau instalează-l pe perete dacă dorești. Oricare ar fi decizia ta, acesta va fi remarcat imediat.

Design modern, upgrade de confort

Conceput pentru mediul rezidențial, termostatul inteligent Homplex NX1 se integrează perfect cu toate stilurile de design interior.

Alege dintre cele 3 versiuni de culori disponibile: Black Edition, Graphite Gray sau Cream White. Vei descoperi un termostat adaptat stilului unic al căminului tău!

Informații

Funcții

Detaliu afisaj si inel rotativ termostat smart Homplex NX1
Design Modern Cadranul reflexiv, inelul rotativ și butonul de comandă aflat sub ecran fac din Homplex NX1 un termostat unic în portofoliul nostru.
În mișcare Folosește aplicația Homplex să controlezi termostatul smart Homplex NX1. Ai nevoie doar de un smartphone, un cont de utilizator și o conexiune stabilă la internet.
Măsurare umiditate Homplex NX1 este prevăzut cu un senzor de umiditate care completează informațiile disponibile despre ambient.
Multiple intervale, zilnic! Adaptează Homplex NX1 programului tău dinamic cu un numar necondiționat de intervale orare în modul Programat, disponibile prin aplicația Homplex.

Specificații

Utilizare
Ambiental, IoT
Tip
Programabil
Conexiune
Radio 868Mhz, Wi-Fi 2,4Ghz
Alimentare receptor
230 VAC 50 Hz, 3W
Alimentare termostat
3V, 2 sau 4 baterii AAA alcaline
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune termostat
100 x 100 x 32.5 mm
Dimensiune receptor
102 x 102 x 30 mm
Alimentare receptor
230 VAC, 3W
Brand
Homplex
Releu receptor
250 VAC, 8A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Programat, Zi, Noapte, Plecat
Programe disponibile
Zilnic, cu intervale nelimitate
Format oră
12 / 24 ore
Scala de temperatură
ºC
Interval setare temperatură
2,5 ºC ... 28 ºC
Acuratețe de măsurare a temperaturii
0,1 ºC
Increment de afișare a temperaturii
0,1 ºC
Treaptă modificare temperatură
0,5 ºC
Interval de reglare histereză
0,1 ºC ... 5 ºC
Treaptă modificare histereză
0,1 ºC
Funcții suplimentare
Senzor umiditate, Retenție setări, Protecție la îngheț, Blocare termostat
Aplicație
Homplex
Compatibilitate aplicație
Android, iOS
Culoare
Negru
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

De ce ”ER01” se afișează intermitent pe ecranul lui Homplex NX1?

Termostatul nu este sincronizat cu receptorul. Reia procesul de sincronizare conform indicațiilor din manual.

De ce Homplex NX1 afișează mesajul ”Er02”?

”Er02” indică o problemă de conexiune radio, astfel Homplex NX1 nu comunică cu receptorul tău. Micșorează distanța dintre dispozitive. Asigură-te că undele radio nu sunt ecranate. Repoziționează termostatul.


Ce pot face când termostatul Homplex NX1 nu pornește?

După ce ai montat bateriile alcaline, termostatul ambiental Homplex NX1 va fi inactiv aproximativ 20 de secunde până când protocolul de autoverificare va fi finalizat. Dacă NX1 nu pornește după 20 de secunde, verifică dacă bateriile acestuia au fost poziționate corespunzător în soclul lor.

Termostatul Homplex NX1 nu afișează temperatura în mod corect, care este soluția?

Dacă termostatul ambiental Homplex nu afișează temperatura în mod corect, verifică dacă setările deviaței de temperatură sunt corect sau repoziționează termostatul programabil conform recomandărilor din manualul de utilizare.

Ce pot face când termostatul Homplex este prea sensibil sau reacționează greu?

Dacă Homplex NX1 reacționează greu sau este prea sensibil, verifică dacă setările histerezei sunt corecte și dacă termostatul nu este influențat de alți factori externi (radiatoare, razele soarelui, curenți de aer rece etc.).

Termostatul ambiental Homplex NX1 nu reacționează la comenzi, care ar putea fi cauzele?

Termostatul ambiental Homplex NX1 nu va reacționa la comenzi dacă acesta este blocat (simbolul ”Lacăt” este afișat pe ecran) sau dacă bateriile sunt descărcate. Deblochează Homplex NX1 ținând apăsat butonul de acțiune de pe ecran timp de 5 secunde sau înlocuiește bateriile lui Homplex NX1 cu unele noi, alcaline.


De ce termostatul NX1 nu reacționează la comenzile din aplicație?

Când termostatul tău Homplex nu răspunde la comenzile plasate direct din aplicația Homplex, asigură-te că termostatul IoT comunică în mod corect cu receptorul. De asemenea, un alt factor este conexiunea de Internet a receptorului care funcționează defectuos.

De ce termostatul programabil afișează semnalul de alertă, iar simbolul pentru semnal clipește?

Termostatul ambiental Homplex NX1 poate manifesta acest comportament dacă comunicare radio este îngreunată de posibile interferențe sau ecranare a undelor radio din cauza armăturilor din pereți, ori suprafețe metalice. În ambele cazuri, repoziționează termostatul Homplex. Pentru o comunicare stabilă, alege să reduci distanța dintre receptor și termostat.

Termostatul Homplex NX1 indică că încălzește, dar centrala nu pornește.

Dacă centrala termică nu a pornit încălzirea, deși termostatul Homplex indică că aceasta a fost pornită, trebuie verificată legătura dintre receptorul lui NX1 și centrala termică – nerespectarea conectării la porturile de control adecvate poate duce la această situație. Dacă receptorul este conectat corespunzător și situația persistă, trebuie verificat releul de comandă – ia legătura cu echipa tehnică Homplex.

Cum asociez termostatul cu receptorul Homplex NX1?

1. Apasă scurt pentru a activa termostatul.
2. Apasă lung pentru a accesa meniul de setări.
3. Rotește inelul pentru a naviga la pagina 2.
4. Apasa scurt și rotește inelul pe poziția 1 pentru a activa setările avansate.
5. Apasă scurt pentru a reveni în meniu.
6. Rotește inelul și navighează lpână la pagina 4.
7. Apasă scurt pentru activarea modului de căutare.
8. Pe Receptor, apasă scurt butonul până când culoarea Roz este vizibilă.
9. Apasă lung (1 secundă) pentru activarea modului de căutare.
10. Asocierea a trebui să aibă loc imediat.


Cum asociez receptorul cu aplicația Homplex pentru iOS?

1. În aplicație, din ecranul Dispozitivele Mele, apasă pe butonul Adaugă dispozitiv.
2. Asigură-te că receptorul va avea acces la o rețea wi-fi 2.4GHZ funcțională, cu acces la internet.
3. Apasă butonul Înainte
4. Introdu numele re'elei wi-fi 2.4GHz la unde Receptorul se va conecta permanent. Numele trebuie să fie exact cum a fost definit în setările router-ului.
5. Adaugă parola rețelei wi-fi unde receptorul va fi conectat permanent.
6. Acordă atenție caracterelor speciale să fie corect introduse.
7. Pe Receptor, activează modul de înregistrarre al aplicației. Apasă repetat butonul receptorului până când acesta indică culoarea Albastru
8. În aplicația Homplex, apasă butonul Înainte
9. Pe receptor, apasă lung butonul (1 secundă) pentru activarea modului de căutare (culoarea Albastru va fi afișată intermitent).
10. În aplicația Homplex, apasă butonul Înainte
11. Apasă butonul Opțiuni Wi-Fi unde telefonul va trebui conectat. Receptorul a generat o rețea wi-fi temporară unde telefonul trebuie conectat.
12. Dacă este solicitată, parola acestei rețele este Homplex8.
13. La final, apasă butonul Înainte.
14. Dacă asocierea a decurs corect, vei primi un mesaj de confirmare.
15. Apasă butonul Finalizare pentru a reveni în pagina Dispozitivele Mele.


Termostate inteligente

Termostat inteligent Homplex NX1

Cod produs: 3714354
Termostat ambiental programabil inteligent
Culori disponibile
  • Design Modern
  • În mișcare
  • Măsurare umiditate
  • Multiple intervale, zilnic!