Termostat Homplex NX1 black edition cu stand vedere din fata Termostat Homplex NX1 black edition montaj vedere lateral dreapta Termostat Homplex NX1 black edition montaj vedere frontala Termostat Homplex NX1 black edition cu stand vedere din lateral stanga Termostat Homplex NX1 black edition cu stand vedere din lateral dreapta Termostat Homplex NX1 black edition cutie Termostat Homplex NX1 black edition cu accesorii cutie Receptor pentru Homplex NX1 black edition vedere frontala

Descriere

Termostatul ambiental NX1 Black Edition te ține conectat cu locuința ta. Homplex NX1 Black Edition are un design ergonomic ce se integrează perfect în orice casă. Controlează temperatura ambientală manual sau prin intermediul aplicației mobile Homplex, Google Home sau a asistentului Google!

Partajează Homplex NX1 cu prietenii, optimizează costurile cu încălzirea, maximizează confortul, iar casa ta te va întampina mereu cu căldură!statul Homplex NX1 îl poți controla de oriunde, în timpul vacanței, la birou sau la finalul antrenamentului, având acces în timp real la informații despre temperatură, umiditate si flexibilitatea de a crea programe de încălzire complexe.

Termostatul

Modifici temperatura sau navighezi prin setări prin rotirea inelului ergonomic iar pentru confirmare, deblocare sau accesarea meniului pur si simplu apasă orinde pe cadranul negru. Atât de simplu.

Toate informațiile necesare sunt disponibile dintr-o privire. Temperatura ambientală și cea setată, nivelul de umiditate, ora și alte detalii despre sistem sunt afișate simultan fără a fi necesare alte acțiuni. Dupa conectarea termostatului cu aplicația Homplex, disponibilă în AppStore sau Google Play, timpul exact va fi sincronizat automat.

Receptorul

Acesta are rolul de asigura legătura dintre termostat, sistemul de încălzire și aplicația Homplex (prin intermediul Internetului și a unei rețele Wi-Fi). Pozitionează-l lângă centrala termică și conectează cablul de control între receptor și portul acesteia. Prin intermediul releului încorporat, receptorul va porni sau va opri încălzirea. Poate funcționa independent de aplicație (dar fără opțiunea de mod Programat) sau total independent prin activarea funcției de preluare manuală a controlului.

Configurarea se realizează cu ajutorul unui singur buton iar starea receptorului este comunicată prin culori cu ajutorul inelului iluminat din jurul acestuia.

Aplicația Homplex

Compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS, aplicația Homplex adaugă noi funcții termostatului tău. Utilizează modul Programat și crează scenarii de încălzire complexe cu mai mult de 10 intervale orare pentru fiecare zi. Partajeză rapid termostatul cu cei dragi și verifică oricând informațiile de ambient de acasă.

Securitatea datelor este foarte importantă, de aceea informațiile solicitate și colectate sunt minime dar critice pentru funcționarea aplicației. Folosim soluții de cloud management în România respectând legislația UE. La instalare, consultă cu atenție Termenii și Condițiile pentru a afla mai multe.

Salvezi timp

Termostatul și receptorul sunt sincronizate din fabrică. Trebuie doar să-l conectezi la Internet, să descarci aplicația Homplex, să îți faci un cont de utilizator și să conectezi termostatul la rețeaua ta Wi-Fi.

Siguranță și profesionalism

Toate cablurile furnizate în pachet sunt asigurate cu pinuri terminale. Elimini riscurile unui scurtcircuit, iar cuplarea în reglete este înlesnită.

Tot ce ai nevoie pentru instalare

Am inclus în dotarea standard baterii, dibluri, cablul pentru conectarea receptorului cu centrala și ghiduri detaliate despre montaj și utilizarea termosatului.

Simplu și intuitiv

Reglează setările cu inelul rotativ și apasă ecranul pentru confirmare. Modifică temperatura ușor și intuitiv sau navighează meniul termostatului cu câteva gesturi.

Display mare iluminat cu toate informațiile care contează. Fără butoane complicate și meniuri întortocheate.

Extrem de ușor de folosit, de la mic la mare! Toți membrii familiei îl vor putea utiliza din primul moment.

Umiditatea sub control

Homplex este prima companie producătoare de termostate din România care introduce în cadrul unui termostat măsurarea umidității ca opțiune implicită.

Profită de senzorul de umiditate instalat și verifică periodic nivelul de umiditate din locuință / încăpere fără a fi nevoie să folosești alte instrumente suplimentare.

Lângă tine unde ai nevoie

Folosește standul și ține-l lângă tine oriunde în casă sau instalează-l pe perete dacă dorești. Oricare ar fi decizia ta, acesta va fi remarcat imediat.

Design modern, upgrade de confort

Conceput pentru mediul rezidențial, termostatul inteligent Homplex NX1 se integrează perfect cu toate stilurile de design interior.

Alege dintre cele 3 versiuni de culori disponibile: Black Edition, Graphite Gray sau Cream White. Vei descoperi un termostat adaptat stilului unic al căminului tău!

Informații

Funcții

Detaliu afisaj si inel rotativ termostat smart Homplex NX1
Design Modern Cadranul reflexiv, inelul rotativ și butonul de comandă aflat sub ecran fac din Homplex NX1 un termostat unic în portofoliul nostru.
În mișcare Folosește aplicația Homplex să controlezi termostatul smart Homplex NX1. Ai nevoie doar de un smartphone, un cont de utilizator și o conexiune stabilă la internet.
Măsurare umiditate Homplex NX1 este prevăzut cu un senzor de umiditate care completează informațiile disponibile despre ambient.
Multiple intervale, zilnic! Adaptează Homplex NX1 programului tău dinamic cu un numar necondiționat de intervale orare în modul Programat, disponibile prin aplicația Homplex.

Specificații

Utilizare
Ambiental, IoT
Tip
Programabil
Conexiune
Radio 868Mhz, Wi-Fi 2,4Ghz
Alimentare receptor
230 VAC 50 Hz, 3W
Alimentare termostat
3V, 2 sau 4 baterii AAA alcaline
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune termostat
100 x 100 x 32.5 mm
Dimensiune receptor
102 x 102 x 30 mm
Alimentare receptor
230 VAC, 3W
Brand
Homplex
Releu receptor
250 VAC, 8A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Programat, Zi, Noapte, Plecat
Programe disponibile
Zilnic, cu intervale nelimitate
Format oră
12 / 24 ore
Scala de temperatură
ºC
Interval setare temperatură
2,5 ºC ... 28 ºC
Acuratețe de măsurare a temperaturii
0,1 ºC
Increment de afișare a temperaturii
0,1 ºC
Treaptă modificare temperatură
0,5 ºC
Interval de reglare histereză
0,1 ºC ... 5 ºC
Treaptă modificare histereză
0,1 ºC
Refresh actualizare temperatură
8 minute
Funcții suplimentare
Senzor umiditate, Retenție setări, Protecție la îngheț, Blocare termostat
Aplicație
Homplex
Compatibilitate aplicație
Android, iOS
Culoare
Negru
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Cum adaug termostatul în google Home?
[ i ] Video Ghid la final
1. Deschide aplicația Google Home. Dacă este folosită pentru prima dată, este posibil ca aplicația să solicite crearea unei locații.
2. Urmează pașii pentru crearea locației, de exemplu ACASĂ sau BIROU.
3. Apasă pe butonul Dispozitive (Devices) și după pe butonul Adaugați un dispozitiv (Add device).
4. Continuă si apasă pe opțiunea Funcționează cu Google Home (Works with google Home).
5. Alege din listă sau caută Homplex.
6. Aplicația te informează că este necesară conectarea contului Homplex. Apasă Continuă (Continue) pentru asta.
7. Adaugă detaliile contului Homplex (adresa de email și parola) și la final apasă Sign in.
8. Pentru utilizatorii care se conectează pentru prima oară, aplicația va solicita o serie de permisiuni. Te rog să le accepți și să apeși Submit Consent pentru a continua.
9. După apasarea butonului, așteaptă câteva momente timp în care contul se configurează.
10. Aplicația îți solicită acum adăugarea termostatului într-o cameră (predefinită sau existentă).
11. După ce ai selectat termostatul, apasă Adăugați la o cameră (Add to a room). Crează o cameră nouă sau alege una din listă.
12. Așteaptă un moment confirmarea că termostatul a fost adăugat în casa / camera selectată.
13. Apasă Gata (Done).


De ce ”ER01” se afișează intermitent pe ecranul lui Homplex NX1?

Termostatul nu este sincronizat cu receptorul. Reia procesul de sincronizare conform indicațiilor din manual.

De ce Homplex NX1 afișează mesajul ”Er02”?

”Er02” indică o problemă de conexiune radio, astfel Homplex NX1 nu comunică cu receptorul tău. Micșorează distanța dintre dispozitive. Asigură-te că undele radio nu sunt ecranate. Repoziționează termostatul.


Ce pot face când termostatul Homplex NX1 nu pornește?

După ce ai montat bateriile alcaline, termostatul ambiental Homplex NX1 va fi inactiv aproximativ 20 de secunde până când protocolul de autoverificare va fi finalizat. Dacă NX1 nu pornește după 20 de secunde, verifică dacă bateriile acestuia au fost poziționate corespunzător în soclul lor.

Termostatul Homplex NX1 nu afișează temperatura în mod corect, care este soluția?

Dacă termostatul ambiental Homplex nu afișează temperatura în mod corect, verifică dacă setările deviaței de temperatură sunt corect sau repoziționează termostatul programabil conform recomandărilor din manualul de utilizare.

Ce pot face când termostatul Homplex este prea sensibil sau reacționează greu?

Dacă Homplex NX1 reacționează greu sau este prea sensibil, verifică dacă setările histerezei sunt corecte și dacă termostatul nu este influențat de alți factori externi (radiatoare, razele soarelui, curenți de aer rece etc.).

Termostatul ambiental Homplex NX1 nu reacționează la comenzi, care ar putea fi cauzele?

Termostatul ambiental Homplex NX1 nu va reacționa la comenzi dacă acesta este blocat (simbolul ”Lacăt” este afișat pe ecran) sau dacă bateriile sunt descărcate. Deblochează Homplex NX1 ținând apăsat butonul de acțiune de pe ecran timp de 5 secunde sau înlocuiește bateriile lui Homplex NX1 cu unele noi, alcaline.


De ce termostatul NX1 nu reacționează la comenzile din aplicație?

Când termostatul tău Homplex nu răspunde la comenzile plasate direct din aplicația Homplex, asigură-te că termostatul IoT comunică în mod corect cu receptorul. De asemenea, un alt factor este conexiunea de Internet a receptorului care funcționează defectuos.

De ce termostatul programabil afișează semnalul de alertă, iar simbolul pentru semnal clipește?

Termostatul ambiental Homplex NX1 poate manifesta acest comportament dacă comunicare radio este îngreunată de posibile interferențe sau ecranare a undelor radio din cauza armăturilor din pereți, ori suprafețe metalice. În ambele cazuri, repoziționează termostatul Homplex. Pentru o comunicare stabilă, alege să reduci distanța dintre receptor și termostat.

Termostatul Homplex NX1 indică că încălzește, dar centrala nu pornește.

Dacă centrala termică nu a pornit încălzirea, deși termostatul Homplex indică că aceasta a fost pornită, trebuie verificată legătura dintre receptorul lui NX1 și centrala termică – nerespectarea conectării la porturile de control adecvate poate duce la această situație. Dacă receptorul este conectat corespunzător și situația persistă, trebuie verificat releul de comandă – ia legătura cu echipa tehnică Homplex.

Cum asociez termostatul cu receptorul Homplex NX1?

1. Apasă scurt pentru a activa termostatul.
2. Apasă lung pentru a accesa meniul de setări.
3. Rotește inelul pentru a naviga la pagina 2.
4. Apasa scurt și rotește inelul pe poziția 1 pentru a activa setările avansate.
5. Apasă scurt pentru a reveni în meniu.
6. Rotește inelul și navighează lpână la pagina 4.
7. Apasă scurt pentru activarea modului de căutare.
8. Pe Receptor, apasă scurt butonul până când culoarea Roz este vizibilă.
9. Apasă lung (1 secundă) pentru activarea modului de căutare.
10. Asocierea a trebui să aibă loc imediat.


Cum asociez receptorul cu aplicația Homplex pentru iOS?

1. În aplicație, din ecranul Dispozitivele Mele, apasă pe butonul Adaugă dispozitiv.
2. Asigură-te că receptorul va avea acces la o rețea wi-fi 2.4GHZ funcțională, cu acces la internet.
3. Apasă butonul Înainte
4. Introdu numele re'elei wi-fi 2.4GHz la unde Receptorul se va conecta permanent. Numele trebuie să fie exact cum a fost definit în setările router-ului.
5. Adaugă parola rețelei wi-fi unde receptorul va fi conectat permanent.
6. Acordă atenție caracterelor speciale să fie corect introduse.
7. Pe Receptor, activează modul de înregistrarre al aplicației. Apasă repetat butonul receptorului până când acesta indică culoarea Albastru
8. În aplicația Homplex, apasă butonul Înainte
9. Pe receptor, apasă lung butonul (1 secundă) pentru activarea modului de căutare (culoarea Albastru va fi afișată intermitent).
10. În aplicația Homplex, apasă butonul Înainte
11. Apasă butonul Opțiuni Wi-Fi unde telefonul va trebui conectat. Receptorul a generat o rețea wi-fi temporară unde telefonul trebuie conectat.
12. Dacă este solicitată, parola acestei rețele este Homplex8.
13. La final, apasă butonul Înainte.
14. Dacă asocierea a decurs corect, vei primi un mesaj de confirmare.
15. Apasă butonul Finalizare pentru a reveni în pagina Dispozitivele Mele.


Termostate inteligente

Termostat inteligent Homplex NX1

Cod produs: 3714354
Termostat ambiental programabil inteligent
Culori disponibile
  • Design Modern
  • În mișcare
  • Măsurare umiditate
  • Multiple intervale, zilnic!

Termostat inteligent Homplex NX1

Confort și economii inteligente pentru tine și familia ta

Comandă-l cu vocea!

Hey, Google!

Homplex NX1 este compatibil cu Google Home și Google Asistant. Descarcă ghidul și activează opțiunea pentru termostatul tău!

Premium și ușor de utilizat

Am devoltat un termostat care să te ajute să generezi economii cu încălzirea locuinței. Este prietenos, repoziționabil, intuitiv și ușor de utilizat, indiferent de vârstă sau abilități tehnice, cu un design încorporabil în cele mai diverse stiluri și foarte ușor de instalat. 

Descoperă un termostat inteligent controlat prin internet de oriunde în lume cu ajutorul aplicației Homplex, întreținut continuu și actualizat prin tehnologia de update la distanță – un angajament aproape inexistent în cadrul altor termostate disponibile în România.

3 culori, una potrivită stilului tău

Senzor de umiditate în standard

Homplex este prima companie din România care introduce în măsurarea umidității ambientale ca opțiune implicită. Important dacă ai alergii, afecțiuni respiratorii sau dorești un mediu strict pentru bebeluși. 

Profită și verifică periodic nivelul de umiditate din locuință – afișat pe ecranul termostatului sau în aplicația Homplex – fără alte instrumente suplimentare sau upgrade la un echipament mai scump.

Salvezi timp și bani

Îl poți instala foarte rapid. Am inclus în pachet tot ce ai nevoie pentru o instalare cât mai ușoară. Mai ai nevoie de o bormașină (opțional pentru că poți folosi stikerul dublu adeziv din pachet) și o conexiune la internet. Astfel economisești încă dinainte să pornești termostatul.

Vei petrece mai puțin timp la montaj, discută cu un specialist Homplex cât de simplu este procesul de instalare pe care l-am optimizat în cel mai mic detaliu.

Suport permanent și beneficii

Ai la dispozitie manuale, ghiduri video, pagini web amănunțite, suport tehnic gratuit, call center și o echipă profesionistă gata să te ajute. Beneficiezi de o experiență completă care continuă și după achiziție sau instalare.

Termostatul

Modifici temperatura sau navighezi prin setări prin rotirea inelului ergonomic iar pentru confirmare, deblocare sau accesarea meniului pur si simplu apasă orinde pe cadranul negru. Atât de simplu.

Toate informațiile necesare sunt disponibile dintr-o privire. Temperatura ambientală și cea setată, nivelul de umiditate, ora și alte detalii despre sistem sunt afișate simultan fără a fi necesare alte acțiuni. Dupa conectarea termostatului cu aplicația Homplex, disponibilă în AppStore sau Google Play, timpul exact va fi sincronizat automat.

Receptorul

Acesta are rolul de asigura legătura dintre termostat, sistemul de încălzire și aplicația Homplex (prin intermediul Internetului și a unei rețele Wi-Fi). Pozitionează-l lângă centrala termică și conectează cablul de control între receptor și portul acesteia. Prin intermediul releului încorporat, receptorul va porni sau va opri încălzirea. Poate funcționa independent de aplicație (dar fără opțiunea de mod Programat) sau total independent prin activarea funcției de preluare manuală a controlului.

Configurarea se realizează cu ajutorul unui singur buton iar starea receptorului este comunicată prin culori cu ajutorul inelului iluminat din jurul acestuia. 

Aplicația Homplex

Compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS, aplicația Homplex adaugă noi funcții termostatului tău. Utilizează modul Programat și crează scenarii de încălzire complexe cu mai mult de 10 intervale orare pentru fiecare zi. Partajeză rapid termostatul cu cei dragi și verifică oricând informațiile de ambient de acasă.

Salvezi timp

Termostatul și receptorul sunt sincronizate din fabrică. Trebuie doar să-l conectezi la Internet, să descarci aplicația Homplex, să îți faci un cont de utilizator și să conectezi termostatul la rețeaua ta Wi-Fi.

Siguranță

Toate cablurile furnizate în pachet sunt asigurate cu pinuri terminale. Elimini riscurile unui scurtcircuit, iar cuplarea în reglete este înlesnită.

Intuitiv

Reglează setările cu inelul rotativ și apasă ecranul pentru confirmare. Modifică temperatura ușor și intuitiv sau navighează meniul termostatului cu câteva gesturi. Extrem de ușor de folosit, de la mic la mare! Toți membrii familiei îl vor putea utiliza din primul moment.

Trăiește smart

Controlează toate dispozitivele Homplex de oriunde în lume. Ai la dispoziție o aplicație modernă în limba română sau engleză care îmbunătățește termostatul tău cu funcții extinse. Reglează temperatura, crează programe personalizate nevoilor tale, împarte termostatul cu cei dragi. Sunt doar o parte din ce poti face, direct din telefonul tău mobil.

4.9
Based on 210 reviews
powered by Google
Mihai RadulescuMihai Radulescu
09:00 17 Nov 23
Am instalat de curand o retea de detectoare de gaz Homplex in imobilul in care locuiesc (230 buc), impreuna cu finderele... aferente.Instalarea a fost efectuata de o firma autorizata. La scurt timp dupa instalare, unul dintre finderi s-a stricat (din cauza procedurii defectuoase de instalare). Contactand firma care a instalat (si care oferea si garantia finderului) am primit un raspuns naucitor: putem veni in minimum 3 saptamani. Cu o mica speranta am scris un e-mail la departamentul tehnic al producatorului. In max. 10 minute am fost sunat de dl. Ionut Sarbu cu care am avut o discutie prealabila asigurandu-ma ca a doua zi la ora 8 va veni la bloc pentru a inlocui finderul defect. Ceea ce s-a si intamplat, a doua zi avand defectiunea rezolvata.Deci, multumesc mult companiei Homplex, care isi respecta produsele si d-lui Sarbu pentru rapiditatea raspunsului.read more
Maria ConstantinescuMaria Constantinescu
07:17 06 Nov 23
Andrei RaschitorAndrei Raschitor
07:03 29 Oct 23
O echipă minunată și cu foarte mult profesionalism ! Și foarte promit ! Mulțumesc frumos !
Bogdan PanainteBogdan Panainte
03:57 27 Oct 23
ANDREI MACARIANDREI MACARI
08:59 26 Oct 23
Adrian AmzuloiuAdrian Amzuloiu
06:27 25 Oct 23
Frumos,design placut si usor de configurat.Echipa de suport foarte prompta si rapida in rezolvarea unor mici probleme in... instalarea aplicatieiread more
RaducuAlex1RaducuAlex1
13:32 12 Oct 23
Dupa perioada de vară am avut probleme cu termostatul meu Inoklima Evo RF, mai exact nu mai indica grade celsius, indica în... farenhait. Voiam să cumpăr alt termostat dar mai întâi am contactat asistenta, care mi.a oferit numărul de contact al Dl. Mircea Enescu, care m-a îndrumat pentru rezolvarea problemei cu răbdare și mult profesionalism.Recomand Dl. Mircea Enescu 👍read more
Alexandra NegreiAlexandra Negrei
11:37 10 Oct 23
Am achiziționat anul trecut un termostat wireless Homplex NX1 și după perioada de vară am avut ceva probleme atât cu... sincronizarea la.rețeaua wi-fi cat și cu restartul aplicației pe mobil. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut plăcerea de a discuta cu Dl. Mircea Enescu care m-a îndrumat pentru rezolvarea problemei cu răbdare și cu mult profesionalism. Recomand din tot sufletul și cu multă încredere produsele Homplex !!!read more
Borcea AlexBorcea Alex
18:49 01 Sep 23
Foarte mulțumit de profesionalismul lor !!
Elena AdamElena Adam
12:37 31 Aug 23
Am avut o problema cu detectorul de gaz iar aceasta a fost rezolvata intr-un termen foarte scurt. Recomand cu incredere!
iulyus78iulyus78
16:20 30 Aug 23
Homplex NX1Foarte mulțumit.Produs românesc de foarte buna calitate.Mulțumesc echipei Homplex și in special d-lui Enescu... pentru promptitudine și profesionalism.Recomand cu încredere.read more
pyter Nitapyter Nita
11:30 29 Aug 23
Am achiziționat de curând un termostat wireless Nx1 de la Homplex,si am avut ceva probleme cu sincronizarea la.reteaua wifi... din locuință. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut placerea de a discuta cu dl Mircea Enescu ,care ma indrumat pentru rezolvarea problemei . Recomand cu încredere produsele Homplex !read more
r mr m
10:56 07 Aug 23
Am / am avut o problema in perioada de garantie ,cu un termostat HOMPLEX NX1_la care in mod aleatoriu se pierdea legatura... dintre Receptor si aplicatie si revenea la normal, tot aleatoriu ,dupa cateva ore sau zile.Inainte de a-l expedia la SERVICE , am luat legatura cu coordonatorul tehnic dl.Mircea Enescu.Dansul , cu mult tact , pricepere si folosind o exprimare usor de inteles de catre orice utilizator , mi-a sugerat sa incerc cateva manevre care ar putea sa mi rezolve problema.Am tinut cont de sfatul primit si astazi se implinesc trei saptamani de cand nu s-a mai manifestat anomalia.Anterior, disfunctia se manifesta camla 2-4 zile.Am stabilit cu dl. Enescu , ca fiind o manifestare ATIPICĂ, sa tin in continuare sub observatie aparatulsi la nevoie , daca anomalia se va manifesta din nou ,sa revin telefonic pentru a stabili modul de expediere in service a aparatului.Remusread more
Vasile PopaVasile Popa
05:15 03 Aug 23
O experienta plăcută trăită de mine cu aceasta firma pt promptitudinea cu care m-au ajutat sa revitalizez avertizorul care... nu a mai funcționat după ce am zugrăvit. Indicații precise pt demontarea avertizorului și trimiterea lui la verificat, returnarea în cel mai scurt timp și îndrumările necesare montării și repunerii în funcțiune. Recomand achiziționarea avertizorului Homplex pt siguranță locuinței si mentenanță ireproșabilă.read more
js_loader