DG19 RF
Cod Produs: 3711529

Termostat ambiental programabil wireless (fără fir)

Descriere

DG19 RF este un termostat ambiental programabil cu radiofrecvență. Termostatul are un design elegant și butoane tactile, DG19 RF potrivindu-se în orice locuință datorită posibilității de a-l monta pe perete sau de a-l poziționa pe birou.

Modul ”Programat” al termostatului ambiental  poate fi utilizat pentru a crea multiple scenarii de încălzire. Termostatul ambiental programabil DG19 cu radiofrecvență permite programarea individuală pe zile sau pe săptămână, dar și programarea de tipul 5 + 2 și 5 + 1 + 1. Pentru situația în care lucrezi de acasă folosește modul ”Manual” care va menține aceeași temperatură indiferentă de oră.

Restricționează accesul copiilor la setările termostatului cu funcția de blocare a tastelor – protejează-l cu un cod PIN. Cu DG19 RF ești sigur că eviți consumul inutil de energie, mai ales când alegi să aerisești. Funcția ”Fereastră deschisă” va permite termostatului tău să oprească imediat încălzirea când temperatura ambientală scade brusc.

Informații

Funcții
 • Aspect modern

  Butoanele tactile și afișajul iluminat de mari dimensiuni fac din DG19 RF un termostat potrivit pentru fiecare casă, indiferent de stil.

 • Economii când aerisești!

  Datorită funcției ”Fereastră deschisă”, DG19 RF va opri încălzirea locuinței atunci când temperatura ambientală a scăzut cu mai mult de 4.5°C în ultimele 4 minute.

 • Fără așteptare

  Găsește acasă temperatura dorită, fără să aștepți – datorită recuperării inteligente, DG19 RF o să știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea casei.

 • Luminat cât ai nevoie!

  DG19 RF îți permite să alegi trei intervale de timp în care ecranul să rămână luminat – cinci, zece sau cincispreze secunde. Tu alegi!

 • Permiți accesul?

  Restricționează accesul la termostatul ambiental DG19 RF cu ajutorul unui cod PIN de trei cifre. Tu îl setezi, tu alegi cine poate opera termostatul.

Specificații
Utilizare

Tip

Conexiune

Alimentare termostat

Afișaj termostat

Dimensiune

Brand

Dimensiune receptor

86 x 86 x 24 mm

Releu receptor

Releu termostat

250 VAC, 8A

Moduri de lucru disponibile

, , ,

Programe disponibile

, , ,

Scala de temperatură

Format oră

Interval setare temperatură

Treaptă selecție temp

Histereză

Treaptă selecție histereză

Funcții suplimentare

, , ,

Culoare

Garanție

Fișiere asociate Întrebări frecvente

Verifică dacă termostatul DG19 RF are modul ”Programat” activ. Poți verifica din meniul de configurare – pag. 6 (ON pentru a permite utilizarea modului ”Programat”).

Poți selecta iluminarea display-ului pentru maximum 15 secunde.

Când există o problemă de comunicare între termostat și receptor trebuie să te asiguri că nu există o distanță prea mare dintre cele două dispozitve și că acestea nu sunt ”ecranate” de alte suprafețe care împiedică comunicarea, sincronizarea dispozitivelor nu a fost realizată cu succes sau termostatul a fost resetat prin oprirea alimentării.

Încălzirea a fost oprită, deoarece funcția ”Fereastră deschisă” a fost activată pentru a evita pierderile de căldură, atunci când temperatura ambientală scade rapid din cauza curenților de aer produși de ferestrele deschise. Apasă pe oricare dintre butoanele termostatului pentru a reveni la setările anterioare.

Permite termostatului să pornească încălzirea atunci când temperatura ambientală este foarte scăzută doar atunci când funcția ”Protecție anti-îngheț” este activă. O poți activa sau dezactiva din meniul de configurare – pag. 9.

Atunci când pe ecranul lui DG19 RF apare mesajul ”roomERR”, senzorul de măsurare al temperaturii este defect sau scurt-circuitat. Solicită ajutorul departamentul Tehnic pentru verificarea situației.

Temperatura se resetează atunci când în modul ”Programat” nu ai setat câte o temperatură ambientală pentru fiecare interval orar disponibil în cadrul unui program de încălzire. De exemplu, dacă folosești programarea săptămânală trebuie să alegi 4 sau 6 temperaturi pentru a acoperi toate intervalele orare disponibile în săptămâna programată.

Articole recente

 • Actuatoare
 • Alimentare cu apă
 • Automatizare încălzire pardoseală
 • Detectoare gaz metan Homplex
 • Fabricat în România
 • Firide gaz
 • Fitinguri
 • Gaz
 • Noutăți
 • Termostat Division Gas
 • Termostate smart
 • Unități de control
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
TERMICE și HVAC
GAZ
Cum te putem ajuta?
Caută
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt