DG19 RF termostat vedere frontală Programmable thermostat with receiver DG19 RF front view DG19 RF vedere laterală

Descriere

DG19 RF este un termostat ambiental programabil cu radiofrecvență. Termostatul are un design elegant și butoane tactile, DG19 RF potrivindu-se în orice locuință datorită posibilității de a-l monta pe perete sau de a-l poziționa pe birou.

Modul ”Programat” al termostatului ambiental  poate fi utilizat pentru a crea multiple scenarii de încălzire. Termostatul ambiental programabil DG19 cu radiofrecvență permite programarea individuală pe zile sau pe săptămână, dar și programarea de tipul 5 + 2 și 5 + 1 + 1. Pentru situația în care lucrezi de acasă folosește modul ”Manual” care va menține aceeași temperatură indiferentă de oră.

Restricționează accesul copiilor la setările termostatului cu funcția de blocare a tastelor – protejează-l cu un cod PIN. Cu DG19 RF ești sigur că eviți consumul inutil de energie, mai ales când alegi să aerisești. Funcția ”Fereastră deschisă” va permite termostatului tău să oprească imediat încălzirea când temperatura ambientală scade brusc.

Informații

Funcții

DG19 RF butoane tactile
Aspect modern Butoanele tactile și afișajul iluminat de mari dimensiuni fac din DG19 RF un termostat potrivit pentru fiecare casă, indiferent de stil.
DG19 RF aerisește și economisește
Economii când aerisești! Datorită funcției ”Fereastră deschisă”, DG19 RF va opri încălzirea locuinței atunci când temperatura ambientală a scăzut cu mai mult de 4.5°C în ultimele 4 minute.
DG19 RF algoritm inteligent
Fără așteptare Găsește acasă temperatura dorită, fără să aștepți - datorită recuperării inteligente, DG19 RF o să știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea casei.
DG19 RF ecran iluminat
Luminat cât ai nevoie! DG19 RF îți permite să alegi trei intervale de timp în care ecranul să rămână luminat - cinci, zece sau cincispreze secunde. Tu alegi!
Dg19 RF blocare termostat
Permiți accesul? Restricționează accesul la termostatul ambiental DG19 RF cu ajutorul unui cod PIN de trei cifre. Tu îl setezi, tu alegi cine poate opera termostatul.

Specificații

Tip
Programabil
Conexiune
Cu radiofrecvență
Alimentare termostat
Baterii, 2 x AAA alcaline
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
124 x 88 x 25 mm
Brand
Division Gas
Dimensiune receptor
86 x 86 x 24 mm
Releu receptor
250 VAC, 10A
Releu termostat
250 VAC, 8A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Menținere temporară, Plecat, Programat
Programe disponibile
5 + 1 + 1, 5 + 2, Programare săptămânală, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC
Format oră
24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.5 ºC ... 3 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC
Funcții suplimentare
Ajustare inteligentă a temperaturii, Blocare cu cod PIN, Detecție fereastră deschisă, Protecție la îngheț
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Am cumpărat un DG19 RF, însă nu reușesc să îl programez?
Verifică dacă termostatul DG19 RF are modul ”Programat” activ. Poți verifica din meniul de configurare – pag. 6 (ON pentru a permite utilizarea modului ”Programat”).
În casa de vacanță sunt 0°C, însă termostatul nu a pornit încălzirea pentru a evita înghețarea instalației, de ce?
Permite termostatului să pornească încălzirea atunci când temperatura ambientală este foarte scăzută doar atunci când funcția ”Protecție anti-îngheț” este activă. O poți activa sau dezactiva din meniul de configurare – pag. 9.
De ce temperatura setată pe termostatul DG19 Wi-Fi se resetează la 16°C sau 20°C?
Temperatura se resetează atunci când în modul ”Programat” nu ai setat câte o temperatură ambientală pentru fiecare interval orar disponibil în cadrul unui program de încălzire. De exemplu, dacă folosești programarea săptămânală trebuie să alegi 4 sau 6 temperaturi pentru a acoperi toate intervalele orare disponibile în săptămâna programată.
De ce pe ecranul termostatului meu apare mesajul ”roomERR”?
Atunci când pe ecranul lui DG19 RF apare mesajul ”roomERR”, senzorul de măsurare al temperaturii este defect sau scurt-circuitat. Solicită ajutorul departamentul Tehnic pentru verificarea situației.
Pe ecranul lui DG19 RF a apărut un chenar dreptunghiular și încălzire s-a oprit, din ce motiv?
Încălzirea a fost oprită, deoarece funcția ”Fereastră deschisă” a fost activată pentru a evita pierderile de căldură, atunci când temperatura ambientală scade rapid din cauza curenților de aer produși de ferestrele deschise. Apasă pe oricare dintre butoanele termostatului pentru a reveni la setările anterioare.
O antenă este afișată intermitent pe ecranul lui DG19 RF, iar termostatul nu mai comunică cu receptorul, de ce?
Când există o problemă de comunicare între termostat și receptor trebuie să te asiguri că nu există o distanță prea mare dintre cele două dispozitve și că acestea nu sunt ”ecranate” de alte suprafețe care împiedică comunicarea, sincronizarea dispozitivelor nu a fost realizată cu succes sau termostatul a fost resetat prin oprirea alimentării.
Termostate Programabile

DG19 RF

Cod produs: 3711529
Termostat ambiental programabil wireless (fără fir)
  • Aspect modern
  • Economii când aerisești!
  • Fără așteptare
  • Luminat cât ai nevoie!
  • Permiți accesul?