DG909
Cod Produs: 3714162

Termostat ambiental programabil cu fir

Descriere

DG909 este un termostat ambiental programabil cu fir, ideal pentru automatizarea sistemelor de încălzire din locuință. Datorită afișajului generos, iluminat, acesta poate fi utilizat cu ușurință.

Cu DG909 poți compune propriul program de încălzire disponibil în modul ”Programat” sau poți alege să menții aceeași temperatură în locuință constant cu ajutorul modului ”Manual”. Evită pierderile inutile de energie, bucură-te de funcția pentru detectarea ferestrelor deschise și de algoritmul inteligent disponibile!

Termostatul ambiental programabil DG909 se conectează la centrala termică prin intermediului unui fir (neinclus în pachet).

Informații

Funcții
 • Adaptare inteligentă

  Termostatul ambiental DG909 folosește o curbă de învățare, astfel știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea pentru a te putea bucura de temperatura dorită în fiecare moment.

 • Ai o fereastră deschisă?

  Evită pierderile de energie când ai uitat fereastra deschisă! Dacă temperatura ambientală a scăzut brusc, DG909 va comunica centralei să oprească încălzirea!

 • Blocare cu cod PIN

  Setează un cod PIN format din patru cifre și restricționează accesul la termostatul ambiental DG909! Funcție utilă atunci când copiii ar putea avea acces la termostatul familiei.

 • Flexibil cu programul tău

  Confort termic ideal pentru zilele cu program dinamic datorită celor trei moduri de programare – zilnică, 5+1+1 și 5+2.

 • Vezi ușor toate informațiile

  Ecranul de mari dimensiuni, iluminat timp îndelungat simplifică urmărirea tuturor informațiilor afișate, inclusiv temperatura ambientală și temperatura setată.

Specificații
Dimensiuni11.5 × 9 × 3.2 cm
Utilizare

Tip

Alimentare termostat

Conexiune

Afișaj termostat

Dimensiune

Brand

Releu termostat

250 VAC, 8 A

Moduri de lucru disponibile

, ,

Programe disponibile

, ,

Scala de temperatură

Format oră

,

Interval setare temperatură

Treaptă selecție temp

Histereză

Treaptă selecție histereză

Durată iluminare ecran

15 secunde, 5 secunde, Oprit

Funcții suplimentare

, , , , , , ,

Culoare

Garanție

Fișiere asociate Întrebări frecvente

DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa acest mesaj când se confruntă cu o eroare a senzorului. Motivele pot fi diverse de aceea te incurajăm să contacteazi departamentul Service sau să înlocuiești termostatul.

Când sesizezi situația descrisă, apasă ușor butonul ”RESET” al termostatului. Dacă situația nu s-a soluționat, înlocuiește bateriile termostatului DG909 cu unele noi, alcaline.

Verifică dacă termostatul tău este blocat (simbolul ”Lacăt” afișat pe ecran va confirma blocarea termostatului). Deblochează tastele conform mențiunilor din manual.

Scoate bateriile acestuia pentru o perioadă îndelungată de timp (așteaptă mai mult de o oră). Ori folosește o agrafă de birou pentru a apăsa butonul ”RESET”.

Adaugă o nouă parolă din meniul de setări al termostatului tău, indiferent de soluția aleasă.

DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa incorect temperatura dacă a fost ținut într-un mediu în care poate fi influențat direct de factori externi.

Nu monta termostatul lângă culoare de trecere, radiatoare, uși care stau mereu deschise, pereți exteriori sau ferestre. Folosește meniul de configurare pentru a modifica frecvența de reîmprospătare a informațiilor de pe ecran.

Bateriile sunt aproape epuizate. Pentru a te bucura de termostatul tău, înlocuiește bateriile cu unele noi, alcaline. Nu utiliza acumulatori sau alt tip de baterii.

Alte produse din aceeași categorie:

Articole recente

 • Actuatoare
 • Alimentare cu apă
 • Automatizare încălzire pardoseală
 • Detectoare gaz metan Homplex
 • Fabricat în România
 • Firide gaz
 • Fitinguri
 • Gaz
 • Noutăți
 • Termostat Division Gas
 • Termostate smart
 • Unități de control
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
TERMICE și HVAC
GAZ
Cum te putem ajuta?
Caută
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt