Termostat ambiental programabil DG909 vedere fata Termostat ambiental programabil DG909 vedere dreapta Termostat ambiental programabil DG909 vedere lateral complet Receptor termostat ambiental programabil Homplex 909 stanga Termostat ambiental programabil DG909 vedere stanga

Descriere

Informare: DG909 (ieșit din gamă) a fost înlocuit de Homplex 909!

DG909 este un termostat ambiental programabil cu fir, ideal pentru automatizarea sistemelor de încălzire din locuință. Datorită afișajului generos, iluminat, acesta poate fi utilizat cu ușurință.

Cu DG909 poți compune propriul program de încălzire disponibil în modul ”Programat” sau poți alege să menții aceeași temperatură în locuință constant cu ajutorul modului ”Manual”. Evită pierderile inutile de energie, bucură-te de funcția pentru detectarea ferestrelor deschise și de algoritmul inteligent disponibile!

Termostatul ambiental programabil DG909 se conectează la centrala termică prin intermediului unui fir (neinclus în pachet).

Informații

Funcții

DG909 Intelligent adaptation
Adaptare inteligentă Termostatul ambiental DG909 folosește o curbă de învățare, astfel știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea pentru a te putea bucura de temperatura dorită în fiecare moment.
DG909 Ai o fereastră deschisă?
Ai o fereastră deschisă? Evită pierderile de energie când ai uitat fereastra deschisă! Dacă temperatura ambientală a scăzut brusc, DG909 va comunica centralei să oprească încălzirea!
DG909 Blocare cu cod PIN
Blocare cu cod PIN Setează un cod PIN format din patru cifre și restricționează accesul la termostatul ambiental DG909! Funcție utilă atunci când copiii ar putea avea acces la termostatul familiei.
Flexibil cu programul tău Confort termic ideal pentru zilele cu program dinamic datorită celor trei moduri de programare - zilnică, 5+1+1 și 5+2.
DG909 Vezi ușor toate informațiile
Vezi ușor toate informațiile Ecranul de mari dimensiuni, iluminat timp îndelungat simplifică urmărirea tuturor informațiilor afișate, inclusiv temperatura ambientală și temperatura setată.

Specificații

Utilizare
Ambiental
Tip
Programabil
Alimentare termostat
3VDC, Baterii, 2 x AA alcaline
Conexiune
Cu fir
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
115 x 90 x 32 mm
Brand
Division Gas
Releu termostat
250 VAC, 8 A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Menținere temporară, Programat
Programe disponibile
5 + 1 + 1, 5 + 2, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC
Format oră
12 ore / 24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.2 ºC ... 5 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC
Durată iluminare ecran
15 secunde / 5 secunde / Oprit
Funcții suplimentare
Algoritm inteligent de adaptare, Blocare cu cod PIN, Detecție fereastră deschisă, Indicator baterie scăzută, Memorarea setărilor când se înlocuiesc bateriile, Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț, Reîmprospătarea afișajului
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

”roomERR” apare pe ecranul termostatului, ce fac?
DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa acest mesaj când se confruntă cu o eroare a senzorului. Motivele pot fi diverse de aceea te incurajăm să contacteazi departamentul Service sau să înlocuiești termostatul.
De ce DG909 nu răspunde la comenzi sau ecranul este eronat?
Când sesizezi situația descrisă, apasă ușor butonul ”RESET” al termostatului. Dacă situația nu s-a soluționat, înlocuiește bateriile termostatului DG909 cu unele noi, alcaline.
De ce DG909 (fir / RF) nu răspunde la comenzi?
Verifică dacă termostatul tău este blocat (simbolul ”Lacăt” afișat pe ecran va confirma blocarea termostatului). Deblochează tastele conform mențiunilor din manual.
Nu mai știu codul PIN, cum pot debloca termostatul?
Scoate bateriile acestuia pentru o perioadă îndelungată de timp (așteaptă mai mult de o oră). Ori folosește o agrafă de birou pentru a apăsa butonul ”RESET”. Adaugă o nouă parolă din meniul de setări al termostatului tău, indiferent de soluția aleasă.
De ce termostatul meu nu afișează corect temperatura?
DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa incorect temperatura dacă a fost ținut într-un mediu în care poate fi influențat direct de factori externi. Nu monta termostatul lângă culoare de trecere, radiatoare, uși care stau mereu deschise, pereți exteriori sau ferestre. Folosește meniul de configurare pentru a modifica frecvența de reîmprospătare a informațiilor de pe ecran.
”Baterie descărcată” se afișează intermitent pe ecran, de ce?
Bateriile sunt aproape epuizate. Pentru a te bucura de termostatul tău, înlocuiește bateriile cu unele noi, alcaline. Nu utiliza acumulatori sau alt tip de baterii.
Termostate Programabile

DG909

Cod produs: 3714162-0
Termostat ambiental programabil cu fir
  • Adaptare inteligentă
  • Ai o fereastră deschisă?
  • Blocare cu cod PIN
  • Flexibil cu programul tău
  • Vezi ușor toate informațiile