Termostat ambiental programabil DG909RF vedere frontala perete Receptor termostat ambiental programabil dg909rf vedere frontala Termostat ambiental programabil DG909RF vedere dinlateral perete Termostat ambiental programabil homplex 909rf vedere din lateral stand Termostat ambiental programabil DG909 RFvedere din stanga perete Termostat ambiental programabil dg909rf vedere frontala stand Termostat ambiental programabil dg909rf vedere din dreapta stand Termostat ambiental programabil dg909rf vedere din stanga stand Termostat ambiental programabil DG909RF vedere din dreapta pe perete Termostat ambiental programabil DG909RF montaj pe perete Termostat ambiental programabil DG909RF pe masa

Descriere

Informare: DG909 RF (ieșit din gamă) a fost înlocuit de Homplex 909 RF!

Menține temperatura ideală pentru familia ta cu termostatul ambiental DG909 RF! Poziționează termostatul DG909 RF oriunde în casă – pe birou, pe noptieră sau direct pe perete, în locul vechiului termostat.

Alege noi scenarii de încălzire cu funcția ”Programat” cu DG909 cu radiofrecvență sau păstrează confortul ambiental folosind o singură temperatură în fiecare zi! Continuă să economisești chiar și atunci când aerisești. DG909 RF dispune de funcție pentru detecția ferestrelor deschise.

Termostatul ambiental va comunica cu centrala termică prin intermediul receptorului (inclus în pachet).

Informații

Funcții

DG909 RF Adaptare inteligentă
Adaptare inteligentă Termostatul ambiental DG909 folosește o curbă de învățare, astfel știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea pentru a te putea bucura de temperatura dorită în fiecare moment.
DG909 RF Ai o fereastră deschisă?
Ai o fereastră deschisă? Evită pierderile de energie când ai uitat fereastra deschisă! Dacă temperatura ambientală a scăzut brusc, DG909 va comunica centralei să oprească încălzirea!
DG909 RF Blocare cu cod PIN
Blocare cu cod PIN Setează un cod PIN format din patru cifre și restricționează accesul la termostatul ambiental DG909! Funcție utilă atunci când copiii ar putea avea acces la termostatul familiei.
DG909 RF Flexibil cu programul tău
Flexibil cu programul tău Confort termic ideal pentru zilele cu program dinamic datorită celor trei moduri de programare – zilnică, 5+1+1 și 5+2.
Termostat ambiental programabil DG909RF vedere frontala perete
Vezi ușor toate informațiile Ecranul de mari dimensiuni, iluminat timp îndelungat simplifică urmărirea tuturor informațiilor afișate, inclusiv temperatura ambientală și temperatura setată.

Specificații

Utilizare
Ambiental
Tip
Programabil
Conexiune
Wireless 868Mhz
Alimentare termostat
3VDC, Baterii, 2 x AA alcaline
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
115 x 90 x 32 mm
Brand
Division Gas
Releu receptor
230 VAC 8A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Menținere temporară, Programat
Programe disponibile
5 + 1 + 1, 5 + 2, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC / ºF
Format oră
12 ore / 24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.5 ºC ... 5 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC
Durată iluminare ecran
15 secunde, 5 secunde, Oprit
Funcții suplimentare
Algoritm inteligent de adaptare, Blocare cu cod PIN, Detecție fereastră deschisă, Indicator baterie scăzută, Memorarea setărilor când se înlocuiesc bateriile, Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț, Reîmprospătarea afișajuluiAlgoritm inteligent de adaptare, Blocare cu cod PIN, Detecție fereastră deschisă, Indicator baterie scăzută, Memorarea setărilor când se înlocuiesc bateriile, Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț, Reîmprospătarea afișajului
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

”roomERR” apare pe ecranul termostatului, ce fac?
DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa acest mesaj când se confruntă cu o eroare a senzorului. Motivele pot fi diverse de aceea te incurajăm să contacteazi departamentul Service sau să înlocuiești termostatul.
Nu mai știu codul PIN, cum pot debloca termostatul?
Scoate bateriile acestuia pentru o perioadă îndelungată de timp (așteaptă mai mult de o oră). Ori folosește o agrafă de birou pentru a apăsa butonul ”RESET”. Adaugă o nouă parolă din meniul de setări al termostatului tău, indiferent de soluția aleasă.
De ce DG909 (fir / RF) nu răspunde la comenzi?
Verifică dacă termostatul tău este blocat (simbolul ”Lacăt” afișat pe ecran va confirma blocarea termostatului). Deblochează tastele conform mențiunilor din manual.
De ce termostatul meu nu afișează corect temperatura?
DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa incorect temperatura dacă a fost ținut într-un mediu în care poate fi influențat direct de factori externi. Nu monta termostatul lângă culoare de trecere, radiatoare, uși care stau mereu deschise, pereți exteriori sau ferestre. Folosește meniul de configurare pentru a modifica frecvența de reîmprospătare a informațiilor de pe ecran. Dacă ai sesizat că situația persistă, modificați frecvența de reîmprospătare a informațiilor afișate de termostatul DG909 RF pe ecran - aceasta poate fi schimbată din meniul de configurare.
”Baterie descărcată” se afișează intermitent pe ecran, de ce?
Bateriile sunt aproape epuizate. Pentru a te bucura de termostatul tău, înlocuiește bateriile cu unele noi, alcaline. Nu utiliza acumulatori sau alt tip de baterii.
Am modificat temperatura, dar receptorul nu a recționat.
O distanță mult prea mare între receptor și termostat poate duce la comunicare îngreunată. De asemenea, evită să poziționezi termostatul în apropierea echipamentelor electrice și electronice pentru a evita interferențele semnalului.
De ce ecranul lui DG909 RF întâmpină dificultăți în afișare?
Dacă informațiile nu sunt afișate corect sau ecranul funcționează defectuos, apăsa ușor butonul ”RESET”. În caz contrar, înlocuiește bateriile termostatului DG909 cu unele noi, alcaline.
Termostate wireless

DG909 RF

Cod produs: 3714163-0
Termostat ambiental programabil wireless (fără fir)
  • Adaptare inteligentă
  • Ai o fereastră deschisă?
  • Blocare cu cod PIN
  • Flexibil cu programul tău
  • Vezi ușor toate informațiile