DG909 RF
Cod Produs: 3714163

Termostat ambiental programabil wireless (fără fir)

Descriere

Menține temperatura ideală pentru familia ta cu termostatul ambiental DG909 RF! Poziționează termostatul DG909 RF oriunde în casă – pe birou, pe noptieră sau direct pe perete, în locul vechiului termostat.

Alege noi scenarii de încălzire cu funcția ”Programat” cu DG909 cu radiofrecvență sau păstrează confortul ambiental folosind o singură temperatură în fiecare zi! Continuă să economisești chiar și atunci când aerisești. DG909 RF dispune de funcție pentru detecția ferestrelor deschise.

Termostatul ambiental va comunica cu centrala termică prin intermediul receptorului (inclus în pachet).

Informații

Funcții
 • Adaptare inteligentă

  Termostatul ambiental DG909 folosește o curbă de învățare, astfel știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea pentru a te putea bucura de temperatura dorită în fiecare moment.

 • Ai o fereastră deschisă?

  Evită pierderile de energie când ai uitat fereastra deschisă! Dacă temperatura ambientală a scăzut brusc, DG909 va comunica centralei să oprească încălzirea!

 • Blocare cu cod PIN

  Setează un cod PIN format din patru cifre și restricționează accesul la termostatul ambiental DG909! Funcție utilă atunci când copiii ar putea avea acces la termostatul familiei.

 • Flexibil cu programul tău

  Confort termic ideal pentru zilele cu program dinamic datorită celor trei moduri de programare – zilnică, 5+1+1 și 5+2.

 • Vezi ușor toate informațiile

  Ecranul de mari dimensiuni, iluminat timp îndelungat simplifică urmărirea tuturor informațiilor afișate, inclusiv temperatura ambientală și temperatura setată.

Specificații
Utilizare

Tip

Conexiune

Alimentare termostat

Afișaj termostat

Dimensiune

Brand

Releu receptor

Moduri de lucru disponibile

, ,

Programe disponibile

, ,

Scala de temperatură

,

Format oră

,

Interval setare temperatură

Treaptă selecție temp

Histereză

Treaptă selecție histereză

Durată iluminare ecran

15 secunde, 5 secunde, Oprit

Funcții suplimentare

, , , , , , ,

Culoare

Garanție

Fișiere asociate Întrebări frecvente

DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa acest mesaj când se confruntă cu o eroare a senzorului. Motivele pot fi diverse de aceea te incurajăm să contacteazi departamentul Service sau să înlocuiești termostatul.

Scoate bateriile acestuia pentru o perioadă îndelungată de timp (așteaptă mai mult de o oră). Ori folosește o agrafă de birou pentru a apăsa butonul ”RESET”.

Adaugă o nouă parolă din meniul de setări al termostatului tău, indiferent de soluția aleasă.

Verifică dacă termostatul tău este blocat (simbolul ”Lacăt” afișat pe ecran va confirma blocarea termostatului). Deblochează tastele conform mențiunilor din manual.

DG909 (cu fir sau radiofrecvență) poate afișa incorect temperatura dacă a fost ținut într-un mediu în care poate fi influențat direct de factori externi.

Nu monta termostatul lângă culoare de trecere, radiatoare, uși care stau mereu deschise, pereți exteriori sau ferestre. Folosește meniul de configurare pentru a modifica frecvența de reîmprospătare a informațiilor de pe ecran.

Bateriile sunt aproape epuizate. Pentru a te bucura de termostatul tău, înlocuiește bateriile cu unele noi, alcaline. Nu utiliza acumulatori sau alt tip de baterii.

O distanță mult prea mare între receptor și termostat poate duce la comunicare îngreunată. De asemenea, evită să poziționezi termostatul în apropierea echipamentelor electrice și electronice pentru a evita interferențele semnalului.

Dacă informațiile nu sunt afișate corect sau ecranul funcționează defectuos, apăsa ușor butonul ”RESET”.

În caz contrar, înlocuiește bateriile termostatului DG909 cu unele noi, alcaline.

Articole recente

 • Actuatoare
 • Alimentare cu apă
 • Automatizare încălzire pardoseală
 • Detectoare gaz metan Homplex
 • Fabricat în România
 • Firide gaz
 • Fitinguri
 • Gaz
 • Noutăți
 • Termostat Division Gas
 • Termostate smart
 • Unități de control
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
Prin apăsarea butonului “Trimite” ești de acord ca datele personale furnizate sa fie utilizate de Homplex în vederea stabilirii contactului.
TERMICE și HVAC
GAZ
Cum te putem ajuta?
Caută
Generic filters
Search in title
Search in content
Search in excerpt