Homplex WT1 Frontal Solutia Homplex UltraPure Filtrare Homplex WT1 Spate

Descriere

Protecție continuă a centralei!

Formulă concentrată special concepută pentru a oferi un tratament eficient de curățare și protecție totală a instalațiilor de încălzire cu centrală termică. Introdusă în apa din circuitul termic, soluția descompune cantități importante de contaminanți în scurt timp.

Impuritățile rămân în suspensie facilitând reținerea și eliminarea lor cu ușurință prin intermediul unui filtru separator precum Homplex MF9000 sau Homplex MF12000.

Atenționări

Conține alcooletoxilati, benzotriazol și azotit de sodiu.

Citiți cu atenție eticheta înainte de utilizare. Respectați recomandările de pe etichetă!

Care sunt beneficiile utilizarii regulare a Homplex WT1?

Homplex WT1oferă o serie de beneficii, cum ar fi protecția împotriva coroziunii și depunerilor de calcar, reducerea consumului de gaz și costurilor de întreținere, menținerea eficienței energetice și sprijinirea cerințelor de garanție ale producătorului centralelor termice sau circuitelor de încălzire prin pardoseală. Solutia este potrivita pentru toate tipurile de circuite in care agentul termic este apa.

Cu o singură doză de 0,5Kg superconcentrata tratezi și previi probleme pentru un sistem de 100L sau 10-15 radiatoare.

Modul de utilizare este foarte simplu: pentru sistemele de încălzire deschise, produsul se adaugă prin rezervorul de alimentare sau vasul de expansiune, iar pentru sistemele etanșe, se adaugă printr-un punct de dozare adecvat, cum ar fi un ventil de calorifer sau un filtru (Filtrele magnetice de la Homplex permit adaugarea de solutie foarte ușor).

Importanța utilizării solutiilor de tratare a apei în sistemele de încălzire termică

Sistemele de încălzire termică reprezintă o componentă esențială a confortului în mediul locuințelor noastre. Indiferent dacă vorbim despre radiatoare tradiționale sau sisteme moderne de încălzire prin pardoseală, calitatea apei utilizate în aceste instalații joacă un rol crucial în menținerea performanței, eficienței și durabilității acestora. Utilizarea soluțiilor de tratare a apei, cum ar fi inhibitorii de coroziune și agenții anticalcar, nu este doar o recomandare, ci o necesitate pentru prelungirea duratei de viață a sistemelor de încălzire și asigurarea unei funcționări optime pe termen lung.

Unul dintre aspectele fundamentale este prevenirea coroziunii în interiorul sistemelor de încălzire. Apa, în mod natural, conține substanțe care pot accelera procesele de coroziune a componentelor metalice ale sistemului. Inhibitorii de coroziune acționează ca o barieră protectoare, legându-se de suprafețele metalice și împiedicând formarea de coroziune. Acest lucru nu doar prelungește viața utilă a echipamentelor, ci și reduce riscul defectărilor premature și a costurilor de întreținere.

Pe lângă coroziune, acumularea de calcar este o altă problemă comună în sistemele de încălzire. Aceasta poate duce la scăderea eficienței termice a echipamentelor și poate crește consumul de energie. Agenții anticalcar, incluși în soluțiile de tratare a apei, previn formarea depunerilor de calcar, menținând astfel echipamentele într-o stare optimă de funcționare. În cazul sistemelor de încălzire prin pardoseală, unde schimbul termic este esențial pentru eficiența generală, prevenirea acumulării de calcar devine deosebit de importantă.

O altă aspect important al soluțiilor de tratare a apei este menținerea nivelului adecvat de pH în sistem. Un pH echilibrat contribuie la prevenirea coroziunii și a depunerilor de calcar. Acest control al pH-ului este crucial pentru asigurarea unei funcționări eficiente și durabile a sistemelor de încălzire.

Utilizarea soluțiilor de tratare a apei în sistemele de încălzire termică, fie ele clasice cu radiatoare sau moderne prin pardoseală, reprezintă un element esențial pentru menținerea eficienței și durabilității acestora. Investiția în aceste soluții nu doar prelungește durata de viață a echipamentelor, ci și optimizează performanța acestora, contribuind astfel la reducerea costurilor de întreținere și la eficientizarea consumului de energie. Într-un context de responsabilitate ecologică crescută, această abordare se aliniază și cu preocupările pentru sustenabilitate, prin minimizarea impactului asupra mediului și resurselor.

Informații

Funcții

Eficiență ridicată Evită înfundarea cu rugin[ sau calcar, pastrează elementele curate!
Protejează continuu centrala și țevile! O investiție mic[ cu beneficii mari, doar odată pe an!
Formulă concentrată, doar 0,5kg! Nu necesită diluare sau purjarea unei cantitați semnificative de apă din sistem!

Specificații

Greutate / Volum
0,5Kg / 500ml
PH
Neutru
Dozare
Un flacon 0,5kg la 100L apă
Durata protecției
1 an
Elemente suprimate
Coroziunea, dezvoltarea bacteriilor, depunearea de calcar sau producerea de gaze
Clătire sau reumplere sistem după tratament
Nu este necesar
Agent termic vizat
Doar pentru apă!
Culoare
Galben pal
Garanție
3 ani de la data fabricației
Filtre recomandate
Homplex MF9000, Homplex MF12000
Termice și HVAC

Soluție concentrată pentru tratamentul complet al sistemului termic Homplex WT1

Cod produs: 3715059
Soluție pentru tratamentul apei
  • Eficiență ridicată
  • Protejează continuu centrala și țevile!
  • Formulă concentrată, doar 0,5kg!