Termostat pentru incalzirea in pardoseala DG920 DF vedere frontala Termostat pentru incalzirea in pardoseala DG920 DF vedere lateral dreapta Termostat pentru incalzirea in pardoseala DG920 DF vedere lateral stanga

Descriere

Termostatul programabil DG920 DF este compatibil cu încălzirea în pardoseală. Funcționează împreună cu unitatea centrală fără fir Homplex CC210 RF SCU209 DE.

Acest model este un termostat wireless (fără fir) cu display luminat și cu patru moduri de lucru – ”Programat”, ”Manual”, ”Vacanță” și ”Plecat”.

Informații

Funcții

DG920 DF Compatibilitate simultană
Compatibilitate simultană Termostatul DG920 DF este compatibil cu senzoriI NTC de temperatură pentru pardoseală – schimbă doar sensibilitatea din meniul de configurare, fără alte cheltuieli.
DG920 DF Fără îngheț!
Fără îngheț! Datorită protecției la îngheț, instalația din casa ta va fi protejată chiar și în cele mai geroase zile de iarnă.
Termostat pentru incalzirea in pardoseala DG920 DF vedere frontala
Pardoseală? Radiatoare? Rămâi flexibil și alege ce tip de încălzire ți se potrivește. Homplex 920 DF poate controla doar temperatura ambientală sau cea a pardoselii, ori pe amândouă în mod simultan.
Termostat pentru incalzirea in pardoseala DG920 DF vedere frontala
Reglează intensitatea Alege gradul de iluminare a display-ului pentru păstrarea confortului vziual. Poți selecta o valoare în intervalul 005 – 100.
DG920 DF Temperatura ideală mereu!
Temperatura ideală mereu! Bucură-te de temperatura preferată indiferent de momentul zilei – cu DG920 DF poți alege patru sau 6 intervale orare cu temperaturi diferite.

Specificații

Utilizare
Încălzire în pardoseală
Tip
Programabil
Alimentare termostat
3VDC, Baterii, 2 x AA alcaline
Conexiune
Cu radiofrecvență
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
86 x 86 x 24 mm
Brand
Division Gas
Moduri de lucru disponibile
Doar ambiental (radiatoare), Doar pardoseală, Pardoseală și ambiental
Programe disponibile
5 + 1 + 1, 5 + 2, Programare săptămânală, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC
Format oră
12 ore / 24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 40 ºC
Interval setare senzor extern
0 ºC ... 90 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.5 ºC ... 5 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC
Durată iluminare ecran
Cuprinsă între 005 - 100
Funcții suplimentare
Comutare sensibilitate NTC (senzor de temperatură), Protecție la îngheț, Protecție pardoseală (temperatură maximă), Recuperare inteligentă
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Simbolul pentru baterie descărcată este afișat pe DG920 DF
Pentru a funcționa în mod corect, recomandăm înlocuirea bateriilor cât mai curând cu altele noi, alkaline. Nu utiliza acumulatori.
De ce pe DG920 DF apare o eroare – ER1, ER2, ER3 sau ER4?
Când oricare dintre mesaje este afișat pe ecran, unul dintre senzorii termostatului întâmpină o problemă tehnică. Te rugăm să iei legătura cu departamentul Tehnic pentru verificare.
De ce temperatura este mai mică de 5ºC, dar termostatul nu a pornit încălzirea?
Verifică dacă protecția la îngheț este activă – verifică dacă este dezactivată din meniul de configurare. Dacă este dezactivată, termostatul DG920 DF nu va porni încălzirea când temperatura a scăzut sub 5ºC.
Ecranul lui DG920 DF luminează prea puternic, ce pot face?
Intensitatea luminii afișajului poate fi modificată din meniul de configurare – poți alege oricare dintre valorile 005 – 100, unde 005 este cea mai mică intensitate a luminii.
Încălzirea nu a pornit, deși temperatura din locuință este mai mică decât cea setată?
Accesează meniul de configurare și verifică ce histereză este setată – pentru atingerea unui confort termic ideal în scurt timp, recomandăm selectarea valorii 0.5ºC. Astfel, încălzirea va fi pornită dacă temperatura a scăzut cu jumătate de grad. Dacă încălzirea nu a pornit, chiar dacă ai verificat setările histerezei, senzorul pentru camera poate fi scurt-circuitat sau defect. Contactează departamentul Tehnic.
Termostate wireless

DG920 DF

Cod produs: 3713643-0
Termostat programabil pentru încălzirea în pardoseală, în doză, control wireless (fără fir)
  • Compatibilitate simultană
  • Fără îngheț!
  • Pardoseală? Radiatoare?
  • Reglează intensitatea
  • Temperatura ideală mereu!