Homplex CC210 fata Homplex CC210 stanga 30 Homplex CC210 dreapta 30 Homplex CC210 spate Homplex CC210 dreapta Homplex CC210 stanga

Descriere

Centrul de comanda Homplex CC210 a fost dezvoltat pentru a oferi un sistem de control al temperaturii pentru încalzire / racire a încaperilor, integrând comutarea surselor de încălzire primară cu controlul temperaturii apei și a dispozitivelor de amestecare.

Acest centru de comandă este ideal pentru situațiile în care un număr mic de actuatoare (până în 5) existente în rețea trebuie să fie controlate. Vei realiza o economie de cost, nefiind obligat să cumperi un sistem mai scump cu 3 zone în plus pe care nu le vei utiliza niciodată, dar si datorită dimensiunii sale reduse, Homplex CC210 oferă posibilitați suplimentare când vine vorba de montaj.

  • Design cu fir: Folosește cablurile existente ale termostatelor deja instalate.
  • Control 5 zone: Capacitatea de a gestiona până la 5 zone distincte oferă flexibilitatea de personalizare și optimizare a profilelor de încălzire în funcție nevoile fiecărei zone din locuință dar și o optimizare a costurilor.
  • Termostate Programabile: Integrându-se perfect cu gama de termostate programabile Homplex, CC210 vă permite să configurați programe și intervale temporale, astfel încât sistemul de încălzire să răspundă automat nevoilor specifice ale tale.
  • Control la Distanță: Ai libertatea de a ajusta setările sistemului de încălzire de oriunde ai fi (prin intermediul termostatelor smart recomandate).
  • Confort Maxim: CC210 redefinește confortul în încălzirea prin pardoseală. Instalarea fără bătăi de cap, împreună cu termostatele programabile, îți oferă un control precis și facil asupra temperaturii.
  • Economii importante: Optimizează consumul de energie adaptând sistemul de încălzire nevoilor tale, economii semnificative la facturile de încălzire.

Informații

Funcții

Homplex CC210 Un centru, 5 actuatoare
5 actuatori, 1 centru de comandă Homplex CC210 poate funcționa cu până la 5 actuatori termici pentru zone/camere diferite.
Un centru de comandă, 5 termostate
5 termostate cu fir, 1 centru de comanda Homplex CC210 poate funcționa cu până la 5 termostate legate în paralel (cu conexiune prin fir)
Homplex CC210 Control pompă și centrală termică
Control pompă și centrală termică Centrul de comandă Homplex CC210 este prevăzut cu porturi de comandă pentru controlul pompei de recirculare și al centralei.
Homplex CC210 Ușor de sicronizat
Ușor de sicronizat Folosește termostatele recomandate pentru o experiență fără probleme. Sincronizarea se va realiza foarte rapid.

Specificații

Utilizare
Încălzire prin pardoseală
Număr de actuatoare controlate
5
Alimentare
230 VAC +10/-10%, 50 Hz
Sarcină maximă pompă și actuatoare
10A
Dimensiune
160 x 110 x 35mm
Brand
Homplex
Releu centrală
Contact uscat max. 8A
Sursă pompă de recirculare
250 VAC 8(5)A
Actuator termic
5 x 230VAC, max. 2A (individual), max. 5A (total)
Temperatura de funcționare
-20C … +60C
Temperatura de depozitare
-20C … +70C
Culoare
Alb
Garanție
2
Unități centrale pentru control

Centru de comandă prin fir Homplex CC210

Cod produs: 3714785
Centru de comandă și control prin fir
  • 5 actuatori, 1 centru de comandă
  • 5 termostate cu fir, 1 centru de comanda
  • Control pompă și centrală termică
  • Ușor de sicronizat