Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Lateral Dreapta Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Actuator complex Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Pinuri terminale Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Deasupra Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Jos Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Frontal Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Lateral Dreapta Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Dreapta Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Spate Lateral Stanga Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Spate Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Spate Lateral Dreapta Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Stanga Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Lateral Stanga

Descriere

Actuatorul Homplex 66 Servomotor (actuator) electro-termic, cu poziție normal închisă, constituie componenta cheie care guvernează funcționarea sistemului de distribuție a agentului termic în cadrul instalațiilor de încălzire prin pardoseală. Prin intermediul comenzilor termoelectrice primite de la echipamentele de automatizare, cum ar fi termostatele ambientale, unitățile de control sau centrele de comandă, acest dispozitiv important gestionează debitul apei în concordanță cu parametrii setați.

Această reglare inteligentă a debitului apei facilitează obținerea unei temperaturi ambientale precise și eficiente din punct de vedere energetic. Actuatoarele Homplex 66 sunt compatibile cu orice tip de termostat ambiental, fie că este programabil, neprogramabil sau parte a unor unități centrale de control pentru încălzirea prin pardoseală. Prin intermediul termostatelor, aveți posibilitatea de a ajusta temperatura din pardoseală, iar actuatorul preia comanda și reglează modul de funcționare al circuitelor de încălzire.

Montarea acestui actuator este un proces simplu și direct. Este suficient să îl înfiletați la capătul distribuitoarelor și să folosiți mecanismul integrat pentru a controla deschiderea acestora în funcție de comenzile primite. În consecință, distribuitoarele vor furniza cantitatea necesară de căldură, garantând astfel confortul termic conform setărilor personalizate.

Actuatorul este conectat la circuitul de distribuție cu agent termic și este utilizat în instalațiile de încălzire. Acesta joacă un rol esențial în asigurarea funcționării optime. Înainte de instalare, actuatorul este setat în poziția normal deschis, iar după montare, o simplă apăsare îl plasează în modul normal închis.

Un actuator pentru încălzirea prin pardoseală este un dispozitiv electric sau electronic utilizat pentru a controla deschiderea și închiderea circuitelor de încălzire într-un sistem de încălzire în pardoseală. Acesta reglează debitul fluidului termic (de obicei apă caldă) care circulă prin țevile aflate sub pardoseală, astfel încât să se mențină o temperatură ambientală confortabilă în încăpere.

Acest actuator este compatibil cu Termostatele și Unitățile de control Homplex pentru încălzirea prin pardoseală.

Avantajele unui actuator Homplex 66 Servomotor (actuator) pentru încălzirea prin pardoseală includ:

 1. Control Precis al Temperaturii: Actuatorul permite reglarea precisă a temperaturii în fiecare încăpere, asigurând confortul termic dorit în funcție de preferințele utilizatorilor.
 2. Economie Energetică: Prin gestionarea fină a debitului de apă caldă în pardoseală. Se reduce consumul de energie în comparație cu sistemele de încălzire tradiționale, ceea ce contribuie la economisirea costurilor.
 3. Distribuție Uniformă a Căldurii: Actuatorul asigură o distribuție uniformă a căldurii în toată încăperea, eliminând zonele reci sau supraîncălzite, și creând astfel un mediu confortabil.
 4. Confort și Eficiență: Încălzirea prin pardoseală oferă un confort termic excepțional, deoarece căldura este distribuită în mod uniform, fără senzația de curent de aer sau zone mai reci.
 5. Control Flexibil: Actuatorul poate fi integrat în sistemele inteligente de automatizare a casei, permițând controlul de la distanță prin intermediul dispozitivelor mobile sau al asistenților vocali. Acest lucru oferă flexibilitate în gestionarea temperaturii în funcție de nevoi.
 6. Compatibilitate Variată: Majoritatea actuatoarelor sunt compatibile cu diverse tipuri de termostate ambientale, rogramabile sau neprogramabile, ceea ce facilitează adaptarea sistemului la preferințele individuale ale utilizatorilor.
 7. Fiabilitate și Durabilitate: Actuatoarele sunt construite pentru a rezista la uzură și factori externi, asigurând o funcționare fiabilă și de lungă durată.
 8. Instalare Simplă: Montarea unui actuator este de obicei ușoară și rapidă, datorită designului ergonomic și a metodelor de fixare simplificate.

Homplex 66 este succesorul lui DG66 (ieșit din gamă).

Video guides

Informații

Funcții

Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Cablu lung inclus
Cablu inclus Conectează-l cu ajutorul cablului inclus de 800mm lungime!
Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Selector manual auto
Montaj fără scule speciale Înfiletează adaptorul, atașează actuatorul și fixează-l în loc din manetă
Homplex 66 Actuator electro-termic pentru încălzirea prin pardoseală Pinuri terminale
Pinuri teminale izolate Cablul este prevăzut cu pinuri terminale pentru un montaj eficient si sigur!
DG66 Centralizare simplificată
Centralizare simplificată Numerotează zonele de încălzire din locuință cu ajutorul etichetei din pachet și aplic-o circuitului dorit.

Specificații

Utilizare
Încălzire prin pardoseală
Tipul valvei
Normal Închisă NC
Voltaj de operare
230 VAC 50/60Hz
Greutate
180 gr.
Lungime cablu
0.8 m
Posibilitate de instalare (roatație)
270°
Forță / direcție
80N ≤ F < 130N / în sus
Brand
Homplex
Cursă
4mm
Element de control
Senzor electro-termic
Putere consumată
< 2W
Imax
300mA
Temperatura de stocare
-25°C ... 60°C
Conector
M28 x 1.5
Clasă protecție
IP45
Culoare
Gri
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Homplex 66 este compatibil cu distribuitorul pe care îl am?
Poți verifica oricând dacă actuatorul Homplex 66 este compatibil cu distribuitorul tău pentru încălzirea prin pardoseală. Verifică tipul de conector pe care acesta îl are.
Actuatoare cu fir

Actuator electro-termic M28 pentru încălzirea prin pardoseală Homplex 66

Cod produs: 3710072
Servomotor (actuator) pentru încălzirea prin pardoseală
 • Cablu inclus
 • Montaj fără scule speciale
 • Pinuri teminale izolate
 • Centralizare simplificată