Electrovalva pentru gaz metan DN65 RM08 Electrovalva pentru gaz metan DN65 RM08

Descriere

Electrovalva RM08 are diametrul nominal de 65 mm. Corpul electrovalvei RM08 este din aluminiu. Voltajul alimentării este de 230 V / 50 – 60 Hz.

Rolul electrovalvei este de a închide alimentarea cu gaz din locuință. Electrovalva are o bobină care în urma tensionării, eliberează și izolează dispozitivul de închidere.

Din momentul în care bobina primește impulsul electric de la echipamentul pentru detecția și protecția împotriva scurgerilor de gaz până la declanșare și oprirea alimentării cu gaz metan este mai mic de o secundă. Resetarea electrovalvei este manuală pentru a verifica cauzele detectării și înlătura cauzele care au condus la declanșarea alarmei și implicit, a electrovalvei.

Electrovalva se utilizează în instalațiile de alimentare cu gaze naturale (gaz metan) sau GPL. Electrovalva se poate conecta la un echipament de detecție a scurgerilor de gaz, la un circuit de alarmă pentru incendiu sau alte tipuri de variante constructive.

Homplex are în portofoliu numeroase electrovalve disponibile pentru instalațiile de alimentare cu gaze naturale, cu diametre nominale diverse, normal – deschise. Acestea se pot folosi în mediul rezidențial. Au rol de a spori siguranța, reducând riscul apariției unei deflagrații în urma unor scurgeri de gaze.

Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații? Contactează acum un specialist Homplex!

Informații

Specificații

Diametru nominal
DN65
Material corp
Aluminiu
Brand
Madas
Voltaj alimentare
230 / 50 - 60 Hz
Presiune maximă
500 mbar
Timp de închidere
< 1 secundă

Fișiere asociate

Electrovalve ND

RM08

Cod produs: 3710012
Valvă solenoidă de gaz (electrovalvă) Normal - Deschis