DG19 wi-fi white vedere frontala Receptor DG19 wi-fi white vedere frontala DG19 wi-fi white vedere laterala

Descriere

DG19 Wi-Fi White este un termostat ambiental programabil fără fir (cu radiofrecvență) ce poate fi controlat de la distanță. Descarcă aplicația Tuya Smart pe propriul smartphone și controlează termostatul ambiental DG19 Wi-Fi White de oriunde. Vei avea nevoie și de o conexiune activă la Internet.

Folosește termostatul Division Gas pentru automatizarea sistemului de încălzire din casa ta. Îl poți integra într-un sistem de casă inteligentă (smart home) și sincroniza cu Google Assistant sau Amazon Alexa.

Controlează-l pe DG19 Wi-Fi vocal, fără atingerea termostatului sau a telefonului mobil inteligent. Utilizează termostatul ambiental DG19 Wi-Fi în modul ”Manual” pentru menținerea unei singure temperaturi, ori în modul ”Programat”, alegând propriul scenariu de încălzire zilnic sau săptămânal.

Informații

Funcții

DG19 Wi-Fi control vocal google assistant amazon alexa
”Hey, Google!” Integrează termostatul ambiental DG19 Wi-Fi în sistemele de control pentru case inteligente și bucură-te de controlul vocal. Termostatul este compatibil cu Google Assistent, Amazon Alexa și IFTTT.
DG19 Wi-Fi algoritm de modulare
Algoritm de învățare DG19 Wi-Fi va utiliza o curbă de învățare pentru a recunoaște momentul ideal în care trebuie să pornească încălzirea ca să te poți bucura de temperatura dorită la ora selectată.
DG19 Wi-Fi Aplicatie dedicata
Aplicație dedicată Cu aplicația Tuya Smart compatibilă cu termostatul tău smart poți vedea istoricul încălzirii sau poți partaja controlul lui DG19 Wi-Fi cu cei dragi.
DG19 Wi-Fi control la distanță
Control rapid de oriunde DG19 Wi-Fi poate fi controlat de la serviciu, din vacanță sau de la bunici, vei avea nevoie de un smartphone și o conexiune la Internet pentru a te bucura de controlul acestuia din orice colț al lumii!
Alimentare continua prin portul USB
Port USB, alte beneficii Alimentează termostatul DG19 Wi-Fi cu cablul din pachet și vei avea iluminarea îndelungată a ecranului.

Specificații

Utilizare
IoT
Tip
Programabil
Conexiune
Cu radiofrecvență
Alimentare termostat
3V, Baterii, 2 x AAA alcaline, Cablu USB
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
124 x 88 x 25 mm
Brand
Division Gas
Dimensiune receptor
86 x 86 x 24 mm
Releu receptor
250 VAC, 10A
Releu termostat
250 VAC, 8A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Menținere temporară, Plecat, Programat
Programe disponibile
5+1+1, 5+2, Programare săptămânală, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC
Format oră
24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.5 ºC ... 3 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC
Funcții suplimentare
Ajustare inteligentă a temperaturii, Memorarea setărilor când se înlocuiesc bateriile, Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț
Aplicație
Tuya Smart
Compatibilitate aplicație
Android / iOS
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

De ce să aleg un termostat inteligent pentru casa mea?
Alegerea unui termostat inteligent, precum este DG19 WI-Fi îți oferă posibilitatea de a-l controla de oriunde, folosind doar un telefon mobil inteligent (smartphone) și o conexiune la Internet.
De ce să aleg un termostat compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa sau sistemele IFTTT?
Alege termostatul ambiental inteligent – DG19 Wi-Fi pentru a putea completa soluțiile pentru case inteligente și a controla vocal cât mai multe dispozitive din locuință, inclusiv centrala termică (temperatura ambientală).
Cum pot activa modul de funcționare ”Plecat” pe termostatul DG19 Wi-Fi?
Modul de funcționare ”Plecat” este disponibil pe termostatul tău ambiental doar din aplicația Tuya Smart.
Ce să fac dacă termostatul ambiental nu se conectează la aplicația Tuya Smart?
Pentru a sincroniza termostatul DG19 Wi-Fi cu aplicația Tuya Smart verifică dacă ai respectat toți pașii din manualul de utilizare, cât și indicațiile oferite pas cu pas în aplicație.
De ce temperatura setată pe termostatul DG19 Wi-Fi se resetează la 16°C sau 20°C?
Temperatura se resetează atunci când în modul ”Programat” nu ai setat câte o temperatură ambientală pentru fiecare interval orar disponibil în cadrul unui program de încălzire. De exemplu, dacă folosești programarea săptămânală trebuie să alegi 4 sau 6 temperaturi pentru a acoperi toate intervalele orare disponibile în săptămâna programată.
Pot prelungi durata de iluminare a ecranului termostatului Division Gas DG19 Wi-Fi?
Durata de iluminare poate fi prelungită cu succes dacă selectezi din meniul de configurare opțiunea ”--” (pagina nr. 4), iar apoi alimentezi termostatul folosind cablul USB inclus în pachet.
Ce pot face dacă termostatul are afișat simbolul pentru încălzire pe ecran, dar centrala nu a pornit încălzirea?
Dacă DG19 Wi-Fi are simbolul pentru încălzire afișat static pe ecran și nicio altă eroare prezentă, verifică dacă receptorul a fost conectat în mod corect la termostat. Respectă indicațiile de instalare din manualul de utilizare privind conexiunea porturilor.
Termostate inteligente

Termostat inteligent DG19 Wi-Fi White

Cod produs: 3712390
Termostat ambiental programabil inteligent
  • ”Hey, Google!”
  • Algoritm de învățare
  • Aplicație dedicată
  • Control rapid de oriunde
  • Port USB, alte beneficii