DG19-RF-autumn-homplex-1

DG19 Wi-Fi: un termostat modern conectat la IoT

Toamna reprezintă un moment important pentru cei mici și mari, deopotrivă. Copiii se întorc la școală, iar părinții la serviciu, lucru resimțit mai ales în sezonul rece, atunci când temperatura ambientală din locuință scade simțitor în orele în care aceasta este neîncălzită.

O soluție care să contribuie la păstrarea unei temperaturi ambientale confortabile este utilizarea unui termostat programabil, însă acesta te poate ajuta doar atunci când programul tău și al celor dragi este fix, identic în fiecare zi a săptămânii – astfel, în urma setărilor alese, termostatul îi va comunica centralei să oprească căldura atunci când pleci de acasă și să o pornească cu câteva momente înainte de a te întoarce în locuință.

Situația se complică, atunci când programul tău este dinamic, iar orele de plecare și de sosire acasă nu sunt aceleași în fiecare zi – în mod normal, termostatul tău va porni căldură conform celor setate în programul săptămânal, fără să știe că tu vei ajunge mai târziu acasă decât ai preconizat.

Astfel, locuința va fi încălzită inutil ore în șir, fără să aducă un beneficiu economiilor lunare. Pentru a evita consumul ineficient și a pune la adăpost economiile familiei, Homplex îți vine cu ajutor cu un termostat programabil care dispune de IoT (Internet of Things) – DG19 WiFi care pe lângă design-ul minimalist potrivit pentru orice casă, îl oferă modalități multiple de control.

DG19 Wi-Fi poate fi controlat prin intermediul butoanelor tactile, dar și direct de pe smarphone, lucru care te ajută atunci când nu ești acasă. Datorită conexiunii wireless și a aplicației, chiar dacă ești la birou, la sala de fitness, la ședințele cu părinții sau în vizită la bunici, împreună cu micuții tăi, poți alege când să îi comunici termostatului tău să pornească căldura și ce temperatură ambientală să fie acasă atunci când veți ajunge.

În cazul în care nu vei ajunge acasă în următoarele zile, poți alege să selectezi din aplicație statusul ’’Plecat’’ (’’Away’’), iar temperatura păstrată în locuință va fi de 16°C.

Păstrarea unei temperaturi ambientale apropiată de cea aleasă de tine în mod frecvent va contribui la economisirea combustibilului consumat de centrală, deoarece locuința nu se va răci brusc și nu va fi necesar ca aceasta să lucreze suplimentar pentru a asigura temperatura ideală atunci când te întorci acasă.

Pe lângă economiile lunare pe care le faci utilizând un termostat, achiziționarea unui DG19 WiFi contribuie la asigurarea confortului termic pentru tine și familia ta, indiferent de stilul de viață pe care îl aveți, datorită funcțiilor multiple și a simplității în utilizare.


Nu sunt comentarii!

Your Email address will not be published.


Articole similare