dg909-nou-in-catalogul-homplex-termostat-programabil
Gaz, Termostat Division Gas.
mai 31, 2022

DG909 – termostatul pe care te poți baza în sezonul rece!

Utilizarea în locuință a unui termostat contribuie la un consum mai mic de combustibil și implicit, la diminuarea cheltuielilor pentru facturile lunare. Achiziționarea un termostat performant care dispune de funcții multiple va îmbunătăți experiența utilizatorului și îl va ajuta să organizeze funcționarea acestuia în mod eficient.

Acestea au fost doar două dintre aspectele de care am ținut cont atunci când am ales să adăugăm în portofoliul Homplex noile temostate DG909 – varianta cu fir, dar și cu radio frecvență (DG909 RF).

Termostat ambiental programabil DG909RF vedere frontala perete
Termostat ambiental programabil dg909rf vedere frontala stand

DG909 și DG909 RF vin cu două noi funcții implementate pentru crește eficiența în utilizare. Algoritmul inteligent de adaptare și ajustare a temperaturii și posibilitatea de a detecta potențialele ferestre deschise. Cea de-a doua funcție va fi activată automat de termostat dacă temperatura camerei scade brusc cu 1.5 °C sau mai mult în ultimele trei minute.

Prin activarea funcției, se evită pierderile de căldură și implicit, centrala va consuma mai puțin. Tot din grijă pentru centrala și economiile fiecărei familii, ambele modele sunt prevăzute cu două dintre cele mai îndrăgite funcții recomandate, în special, pentru casele de vacanță – protecția la îngheț și protecția pompei din centrală.

În paralel, DG909 / DG909 RF păstreaza design-ul familiar al predecesorului DG908, având un afișaj LCD generos care arată temperatura selectată de utilizator, cât și temperatura din cameră din acel moment.

De asemenea, DG909 vine cu trei moduri de funcționare (’’Programat’’ (5+2, 5+1+1 sau programare individuală pe zile), ’’Manual’’ și ’’Menționere temporară’’) și cu posibilitatea de a selecta patru sau șase intervale orare diferite de încălzire.

La confortul utilizatorului contribuie și memorarea setărilor – chiar dacă termostatul a fost oprit din cauza unei căderi de curent sau pentru înlocuirea bateriilor, atunci când va fi repornit, acesta va păstra toate setările selectate anterior.

Termostat ambiental programabil DG909RF montaj pe perete

Dacă vrei să afli mai multe informații cu privire la noul termostat programabil DG909, contactează un specialist Homplex – acesta îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.


Nu sunt comentarii!

Your Email address will not be published.


Articole similare