Homplex EVO X termostat ambiental neprogramabil - frontal Homplex EVO X termostat ambiental neprogramabil - stanga 30 Homplex EVO X termostat ambiental neprogramabil - dreapta 30 Homplex EVO X termostat ambiental neprogramabil - spate Homplex EVO X termostat ambiental neprogramabil - stanga Homplex EVO X termostat ambiental neprogramabil - dreapta

Descriere

Homplex EVO X este un termostat ambiental neprogramabil ideal pentru întreaga familie. Homplex EVO X poate controla și menține temperatura ambientală.

Alege două temperaturi distincte – pentru confort crescut sau pentru sporirea economiilor. Păstrează temperatura ambientală constantă folosind Homplex EVO X în modul ”Manual”.

Termostatul Homplex EVO X are un display de mari dimensiuni și un panou de comandă simplu de folosit cu doar trei butoane. Acesta dispune de funcția ”Child Lock” ce permite blocarea termostatului în orice moment.

Homplex EVO X RF este succesorul lui Inoklima EVO X (ieșit din gamă).

 

Informații

Funcții

Homplex EVO X Algoritm de modulare
Algoritm de modulare Homplex EVO X adaptează timpii de funcționare ai centralei termice pentru a menține o temperatură constantă cu un număr optimizat de porniri ale acesteia.
Homplex EVO X Informații vizibile
Informații vizibile Datorită ecranului iluminat, poți să vezi cu ușurință informațiile care contează despre sistemul tău de încălzire, dar și despre temperatura din locuință.
Homplex EVO X Protecție la îngheț
Protecție la îngheț Homplex EVO X nu permite selectarea unei temperaturi mai mici de 5°C, astfel instalația ta și centrala termică vor fi protejate de îngheț.

Specificații

Utilizare
Ambiental
Tip
Neprogramabil
Alimentare termostat
3VDC, Baterii, 2 x AA alcaline
Conexiune
Cu fir
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
86 x 86 x 23 mm
Brand
Homplex
Relu termostat
250 VAC, 8 A
Moduri de lucru disponibile
Confort, Economic, Manual
Scala de temperatură
ºC
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.1ºC ... 5ºC
Treaptă selecție histereză
0.1 ºC
Funcții suplimentare
Algoritm de modulare, Blocare taste (Child Lock), Indicator baterie scăzută, Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

De ce termostatul Homplex EVO X nu răspunde la comenzi?
Verifică dacă funcția ”Child Lock” a fost activată (simbolul ”Lacăt” se află afișat pe ecran). Dacă termostatul este blocat, ține apăsat simultan butoanele ” + ” și ” – ” pentru a-l debloca.
În modul ”Manual”, temperatura max. și cea minimă disponibilă nu este 35 ºC, respectiv 5 ºC , de ce?
Pentru a putea selecta temperatura minimă 5 ºC, iar cea maximă 35 ºC, accesează meniul de configurare. Modifică temperatura minimă și cea maximă permisă.
Homplex Evo X va comuta automat între moduri în funcție de oră?
Homplex Evo X nu este un termostat programabil. De aceea, comutarea între cele două moduri trebuie realizată manual de către tine.
Afișajul termostatului meu nu este luminat, de ce?
Pentru a te bucura de un afișaj iluminat, trebuie să permiți activarea acestei funcții din meniul de configurare. Durata max. de iluminare este de 5 secunde.
De ce termostatul indică o altă temperatură și nu cea cea reală?
Dacă termostatul Homplex Evo X indică o temperatură mai mică sau mai mare decât cea reală, calibrează termostatul. Folosește opțiunile disponibile în meniul de configurare (pagina 6 a meniului). Poți calibra termostatul cu ±5 ºC.
Termostate Neprogramabile

Homplex EVO X

Cod produs: 3710268
Termostat ambiental neprogramabil cu fir
  • Algoritm de modulare
  • Informații vizibile
  • Protecție la îngheț