Homplex HG23 gateway inteligent frontal Homplex HG23 gateway inteligent lateral dreapta Homplex HG23 gateway inteligent lateral stanga Homplex HG23 gateway inteligent stanga Homplex HG23 gateway inteligent jos Homplex HG23 gateway inteligent dreapta Homplex HG23 gateway inteligent fata lateral spate Homplex HG23 gateway inteligent fata lateral dreapta Homplex HG23 gateway inteligent fata lateral stanga Homplex HG23 gateway inteligent Continut cutie

Descriere

Homplex HG23 Gateway inteligent este un mini gateway inteligent. Acesta este format dintr-un modul Wi-Fi integrat și un modul ZigBee cu consum redus de energie.

Acesta poate fi conectat la aplicația Tuya App pentru adăugarea de dispozitive, resetarea, controlul altor echipamente ZigBee și controlul grupat al echipamentelor unei case inteligente.

Homplex HG23 Gateway inteligent  reprezintă o soluție versatilă pentru gestionarea dispozitivelor inteligente din locuința ta. Acesta nu este limitat la o singură gamă de produse, ci se integrează în mod eficient cu o varietate largă de dispozitive de la diverși producători. Dispozitivele inteligente ale oricărui producător pot fi conectate la acest gateway, cu condiția ca acestea să utilizeze protocolul ZigBee pentru comunicație.

Funcționând ca un „punct de acces” universal, Homplex HG23 Gateway inteligent este proiectat pentru a aduce împreună dispozitive diverse de la diverși producători, asigurând interoperabilitatea și gestionarea lor simplă.

Funcționarea sa se bazează pe protocolul ZigBee, care este un standard de comunicare wireless optimizat pentru aplicații IoT (Internet of Things). Dispozitivele inteligente compatibile cu ZigBee, cum ar fi becurile inteligente, senzorii de mișcare, prizele și termostatele, pot comunica prin intermediul acestui protocol, creând astfel o rețea flexibilă și extensibilă.

Gateway-ul acționează ca intermediar între dispozitivele conectate și rețeaua locală sau internet. Permite utilizatorilor să controleze, monitorizeze și automatizeze aceste dispozitive printr-o aplicație dedicată pe smartphone sau tabletă. Prin intermediul acestei aplicații, utilizatorii pot stabili scenarii personalizate, programări și interacțiuni între dispozitive pentru a crea un mediu inteligent și eficient din punct de vedere energetic.

Caracteristici

  1. Simplu și intuitiv
  2. Compatibil cu echipamentele ZigBee,
  3. Sincronizare rapidă,
  4. Control prin internet cu aplicatia Tuya,
  5. Controlul de grup, de exemplu, poți crea un grup cu mai mulți robineți termostatici ZigBee pentru a controla temperaturile din diferite încăperi în același timp.

Poate fi concectat impreună cu Homplex HTRV23 sau alte echipamente ce suportă protocol Zigbee.

Video guides

Informații

Funcții

Homplex HG23 gateway inteligent Usor si intuitiv de folosit
Ușor și intuitiv de folosit Doar un singur buton pentru toate comenzile.
Homplex HG23 gateway inteligent Functioneaza cu tuya
Funționează cu aplicația Tuya Controlează echipamentele tale de la distanță.
Homplex HG23 gateway inteligent Compatibil cu Zigbee
Compatibil Zigbee Simplifică integrarea și extinderea rețelelor dispozitivelor inteligente diverse.
Homplex HG23 gateway inteligent Accesorii incluse
Accesorii incluse Cablu de alimentare, incarcător și manual, în pachet!

Specificații

Alimentare gateway
5VDC, < 1A,
Alimentare adaptor
100 - 240 VAC 50Hz,
Frecvența de comunicare Wi-Fi și ZigBee
2,4Ghz, maxim 30m,
Temperatura de funcționare
-10°C ... +55°C,
Dimensiuni
60.5 x 60,5 x 16,1 mm,
Interval de umiditate
10% - 90% RH fara condensare
Greutate
33g,
Clasa de protecție
IP21
Culoare
Alb
Con'inut pachet
1 x Gateway internet Homplex HG23, 1x Cablu de alimentare USB,
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Care sunt avantajele utilizării unui gateway inteligent?
Gateway-ul inteligent simplifică controlul și monitorizarea dispozitivelor inteligente dintr-o locuință, permițând crearea de scenarii personalizate și economisind energie.
Pot folosi un gateway inteligent cu dispozitive de la diferiți producători?
Da, majoritatea gateway-urilor inteligente sunt concepute să fie compatibile cu dispozitive de la diferiți producători, asigurând astfel o experiență integrată și flexibilă.
Este necesară o conexiune la internet pentru utilizarea gateway-ului ZigBee?
O conexiune la internet este necesară pentru controlul dispozitivelor de la distanță și pentru actualizări, dar multe funcții pot fi utilizate și în rețeaua locală.
Ce se întâmplă dacă se pierde conexiunea la gateway?
În rețelele mesh ZigBee, dacă un dispozitiv nu poate comunica direct cu gateway-ul, acesta poate utiliza alte dispozitive pentru a relaya informațiile, asigurând continuitatea funcționalității.
Cum se securizează datele și informațiile într-un gateway ZigBee?
Majoritatea gateway-urilor ZigBee oferă opțiuni de securitate precum criptarea datelor și autentificarea dispozitivelor, asigurând protejarea informațiilor sensibile și a rețelei.
Ce este o rețea mesh ZigBee?
Rețeaua mesh ZigBee este un tip de rețea în care dispozitivele comunică între ele pentru a extinde acoperirea și fiabilitatea semnalului, permițând dispozitivelor să comunice chiar și dacă nu sunt în raza directă a gateway-ului.
Unități centrale pentru control

Gateway inteligent Homplex HG23

Cod produs: 3715039
Gateway inteligent Iot
  • Ușor și intuitiv de folosit
  • Funționează cu aplicația Tuya
  • Compatibil Zigbee
  • Accesorii incluse