Homplex 19 Wi-Fi Black termostat front Homplex 19 Wi-Fi Black receptor front Homplex 19 Wi-Fi Black termostat 30 Homplex 19 Wi-Fi Black receptor 30

Descriere

Homplex 19 Wi-Fi Black este un termostat ambiental programabil fără fir (cu radiofrecvență) ce poate fi controlat de la distanță. Descarcă aplicația Tuya Smart pe propriul smartphone și controlează termostatul ambiental Homplex 19 Wi-Fi Black de oriunde, folosind o conexiune activă la Internet.

Folosește termostatul Homplex pentru automatizarea sistemului de încălzire din casa ta. Îl poți integra într-un sistem de casă inteligentă (smart home) și sincroniza cu Google Assistant sau Amazon Alexa.

Controlează-l pe Homplex 19 Wi-Fi vocal, fără atingerea termostatului sau a telefonului mobil inteligent. Utilizează termostatul ambiental în modul ”Manual” pentru menținerea unei singure temperaturi. Folosește Homplex 19 Wi-Fi în modul ”Programat”, alegând propriul scenariu de încălzire zilnic sau săptămânal.

Homplex 19 Wi-Fi Black este succesorul lui DG19 Wi-Fi (ieșit din gamă).

Informații

Funcții

”Hey, Google!” Integrează termostatul ambiental Homplex 19 Wi-Fi în sistemele de control pentru case inteligente și bucură-te de controlul vocal. Termostatul este compatibil cu Google Assistent, Amazon Alexa și IFTTT.
Algoritm de adaptare şi ajustare inteligentă
Algoritm de învățare Homplex 19 Wi-Fi va utiliza o curbă de învățare pentru a recunoaște momentul ideal în care trebuie să pornească încălzirea ca să te poți bucura de temperatura dorită la ora selectată.
Funcţionează cu aplicaţia Tuya
Aplicație dedicată Cu aplicația Tuya Smart compatibilă cu termostatul tău smart poți vedea istoricul încălzirii sau poți partaja controlul lui Homplex 19 Wi-Fi cu cei dragi.
Control la distanţă
Control rapid de oriunde Homplex 19 Wi-Fi poate fi controlat de la serviciu, din vacanță sau de la bunici, vei avea nevoie de un smartphone și o conexiune la Internet pentru a te bucura de controlul acestuia din orice colț al lumii!
Alimentare continua prin portul USB
Port USB, alte beneficii Alimentează termostatul Homplex 19 Wi-Fi cu cablul din pachet și vei avea iluminarea îndelungată a ecranului.

Specificații

Utilizare
Smart IoT
Tip
Programabil
Conexiune
868Mhz radio frequency
Alimentare termostat
3V DC, Batteries, 2 x AAA alkaline, USB cable
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
124 x 88 x 25 mm
Brand
Homplex
Dimensiune receptor
86 x 86 x 24 mm
Releu receptor
250 VAC, 10A
Releu thermostat
250 VAC, 8A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Temporary Hold, Out, Scheduled
Programe disponibile
5+1+1, 5+2, Weekly schedule, Daily schedule
Scala de temperatură
ºC
Format oră
24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temp
0.5 ºC
Histereză
0.5 ºC ... 3 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC
Funcții suplimentare
Intelligent temperature adjustment, settings retention, pump protection in the central unit, frost protection, temperature display recalibration
Aplicație
Tuya Smart
Compatibilitate aplicație
Android, iOS
Culoare
Negru
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Cum pot activa modul de funcționare ”Plecat” pe Homplex 19 Wi-Fi?
Modul de funcționare ”Plecat” este disponibil pe termostatul tău ambiental doar din aplicația Tuya Smart.
De ce temperatura setată revine la 16°C sau 20°C la Homplex 19 Wi-Fi?
În modul ”Programat” setează o temperatură ambientală pentru fiecare interval orar disponibil în cadrul unui program de încălzire. De exemplu, pentru programarea săptămânală alege 4 sau 6 temperaturi pentru a acoperi toate intervalele orare disponibile.
Pot prelungi durata de iluminare a ecranului la Homplex 19 Wi-Fi?
Durata de iluminare poate fi prelungită cu succes dacă selectezi din meniul de configurare opțiunea ”–” (pagina nr. 4), iar apoi alimentezi termostatul folosind cablul USB inclus în pachet.
De ce să aleg un termostat inteligent pentru casa mea?
Alegerea unui termostat inteligent, precum este Homplex 19 WI-Fi îți oferă posibilitatea de a-l controla de oriunde, folosind doar un telefon mobil inteligent (smartphone) și o conexiune la Internet.
De ce să aleg un termostat compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa sau sistemele IFTTT?
Alege termostatul ambiental inteligent – Homplex 19 Wi-Fi pentru a putea completa soluțiile pentru case inteligente și a controla vocal cât mai multe dispozitive din locuință, inclusiv centrala termică (temperatura ambientală).
De ce termostatul arată că încălzește, dar centrala nu a pornit?
Dacă simbolul pentru încălzire este afișat statis pe ecran, verifică dacă este o altă eroare prezentă. Verifică dacă receptorul a fost conectat în mod corect la centrală. Respectă indicațiile de instalare din manualul de utilizare privind conexiunea porturilor. Asigură-te că receptorul și termostatul Homplex 19 Wi-Fi sunt sincronizate.
De ce termostatul nu se conectează la aplicația Tuya Smart?
Pentru a sincroniza termostatul Homplex 19 Wi-Fi cu aplicația Tuya Smart verifică dacă ai respectat toți pașii din manualul de utilizare, cât și indicațiile oferite pas cu pas în aplicație.
Termostate inteligente

Termostat inteligent Homplex 19 Wi-Fi Black

Cod produs: 3710735
Termostat ambiental programabil inteligent
  • ”Hey, Google!”
  • Algoritm de învățare
  • Aplicație dedicată
  • Control rapid de oriunde
  • Port USB, alte beneficii