Termostat programabil pentru incalzirea in pardoseala DG921 vedere frontala Termostat programabil pentru incalzirea in pardoseala DG921 lateral dreapta Termostat programabil pentru incalzirea in pardoseala DG921 lateral stanga

Descriere

DG921 este un termostat programabil pentru automatizarea sistemului de încălzire în pardoseală cu agent termic. Termostatul programabil este compatibil cu actuatoarele normal închis și normal deschis.

Folosește acest termostat de pardoseală pentru a crea un program de încălzire persoanalizat în fiecare zi din săptămână. Economisește lunar cu recuparea inteligentă. Bucură-te de o operare ușoară datorită ecranului generos, permanent iluminat.

 

Informații

Funcții

DG921 Iluminat sau nu? Tu alegi!
Iluminat sau nu? Tu alegi! DG921 îți permite să alegi cât timp va fi iluminat ecranul – permanent, temporar (timp de zece secunde după apăsarea unei taste) sau dezactivat complet.
DG921 Încălzire cum vrei tu!
Încălzire cum vrei tu! Alege când să pornească și să se oprească încălzirea – ai până la zece opțiuni de histereză disponibile cu DG921.
Dg921 Mai puține cheltuieli
Mai puține cheltuieli DG921 poate fi folosit cu actuatoare normal închise și normal deschise – trebuie doar să alegi tipul de actuator folosit din meniul termostatului.
DG921 Recuperare inteligentă
Recuperare inteligentă Termostatul programabil analizează comportamentul termic din ultimele cinci zile. Astfel, va porni încălzirea mai devreme pentru ca la ora stabilită să ai temperatura setată de tine.

Specificații

Utilizare
Încălzire în pardoseală cu agent termic
Tip
Programabil
Alimentare termostat
230VAC 50/60Hz
Conexiune
Cu fir
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
86 x 86 x 13 mm
Brand
Division Gas
Releu termostat
250 VAC 3 (2) A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Menținere temporară, Programat
Programe disponibile
5 + 1 + 1, 5 + 2, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC
Interval setare temperatură
5 ºC ... 50 ºC
Interval setare senzor extern
0 ºC ... 90 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Histereză
0.5 ºC ... 5 ºC
Treaptă selecție histereză
0.5 ºC / 5 ºC
Durată iluminare ecran
Oprit, Permanent, Pornit la apăsarea tastelor
Funcții suplimentare
Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

De ce pe ecranul lui DG921 apare mesajul ”HI”?
Temperatura detectată de senzorul de pardoseală este peste limita celei mai ridicate temperaturi setate în modul ”Out” sau ”All”, de aceea termostatul va opri încălzirea.
Pe ecranul lui DG921 apare mesajul ”LO”, de ce?
Temperatura citită de senzorul de pardoseală este sub limita celei mai scăzute temperaturi din modul ”Out” sau ”All”. Din acest motiv DG921 va porni încălzirea până când temperatura podelei este mai mare decât limita setată.
Pe ecran a apărut mesajul ”Err.1” sau ”Err.2”, din ce motiv?
Senzorul de temperatură pentru pardoseală este scurt-circuitat sau defect, iar termostatul tău a oprit încălzirea. Contactează departamentul tehnic pentru verificare.
Cu termostatul aprins am ținut apăsat butonul din mijloc pentru a accesa modul ”Programat”, însă termostatul de pardoseală nu preia comanda, de ce?
Pentru a folosi termostatul pentru încălzirea în pardoseală în modul ”Programat”, modifică din meniul de configurare opțiunea ”PSI” – alege ”7” pentru programare pentru fiecare zi a săptămânii, ”3” pentru programare de luni până vineri cu sâmbătă și duminică separat sau ”2” pentru programare de luni până vineri și week-end.
Iluminarea ecranului este oprită după o scurtă perioadă, de ce?
Din meniul de configurare al termostatului DG921, alege valoarea ”3” pentru iluminarea continuă a display-ului
Termostate Programabile

DG921

Cod produs: 3710679
Termostat programabil pentru încălzirea în pardoseală, în doză, control prin fir
  • Iluminat sau nu? Tu alegi!
  • Încălzire cum vrei tu!
  • Mai puține cheltuieli
  • Recuperare inteligentă