Homplex CC210 RF fata Homplex CC210 RF stanga 30 Homplex CC210 RF dreapta 30 Homplex CC210 RF spate Homplex CC210 RF dreapta Homplex CC210 RF stanga

Descriere

Homplex CC210 RF este parte a unui sistem de control fără fir pentru încălzirea în pardoseală. Poate primi comandă de la 1-5 termostate de cameră, fără fir, și poate controla 1-5 zone de încălzire în pardoseală prin intermediul actuatoarelor termice. Pe lânga faptul că este o unitate centrală de control, poate controla și centrala termică și pompa de recirculare.

Acest centru de comandă este ideal pentru situațiile în care un număr mic de actuatoare (până în 5) existente în rețea trebuie să fie controlate. Vei realiza o economie de cost, nefiind obligat să cumperi un sistem obișnuit, mai scump, de 8 zone, cu 3 zone în plus pe care nu le vei utiliza niciodată. Totodata datorită dimensiunii sale reduse, Homplex CC210 RF oferă posibilitați suplimentare când vine vorba de montaj.

  • Control fără fir: Elimină conexiunea prin fir cu flexibilitatea oferită de termostatele wireless fără fire prin pereți sau podele, instalezi rapid și minim invaziv. Un mare plus, poți reloca termostatul oricând și oriunde.
  • Control 5 zone: Capacitatea de a gestiona până la 5 zone distincte oferă flexibilitatea de personalizare și optimizare a profilelor de încălzire în funcție nevoile fiecărei zone din locuință dar și o optimizare a costurilor.
  • Confort Maxim: CC210 redefinește confortul în încălzirea prin pardoseală. Instalarea fără bătăi de cap, împreună cu termostatele programabile, vă oferă un control precis și facil asupra temperaturii.
  • Economii importante: Optimizează consumul de energie adaptându-se automat la nevoilor tale, ceea ce se poate traduce în economii semnificative la facturile de încălzire.

Informații

Funcții

Homplex CC210 RF 5 actuatori, 1 centru de comandă
5 actuatori, 1 centru de comandă Homplex CC210 RF poate funcționa cu până la 5 actuatori termici pentru zone/camere diferite.
Homplex CC210 RF 5 termostate wireless, 1 centru de comandă
5 termostate wireless, 1 centru de comandă Homplex CC210 RF poate funcționa cu până la 5 termostate wireless
Homplex CC210 RF Control pompă și centrală termică
Control pompă și centrală termică Centrul de comandă Homplex CC210 RF este prevăzut cu porturi de comandă pentru controlul pompei de recirculare și al centralei.
Homplex CC210 RF Ușor de sicronizat
Ușor de sicronizat Folosește termostatele recomandate pentru o experiență fără probleme. Sincronizarea se va realiza foarte rapid.

Specificații

Utilizare
Încălzire în pardoseală
Releu centrală
Contact uscat max. 8A
Numar de actuatoare controlate
5
Actuator termic
5 x 230VAC, max. 2A (individual), max. 5A (total)
Sarcină maximă pompă și actuatoare
10A
Brand
Homplex
Dimensiune
160 x 110 x 35mm
Alimentare
230 VAC +10/-10%, 50 Hz
Releu pompă de recirculare
250 VAC 8(5)A
Temperatura de funcționare
-20C … +60C
Temperatura de depozitare
-20C … +70C
Frecvența de comunicare
868Mhz, half-duplex
Distanță emisie
<100m în câmp deschis
Culoare
Alb
Garanție
2 ani
Unități centrale pentru control

Centru de comandă wireless Homplex CC210 RF

Cod produs: 3714786
Centru de comandă wireless pentru încălzirea prin pardoseală
  • 5 actuatori, 1 centru de comandă
  • 5 termostate wireless, 1 centru de comandă
  • Control pompă și centrală termică
  • Ușor de sicronizat