termostat-ambiental-programabil-DG908-GT-vedere-fata Termostat ambiental programabil DG908 GT vedere lateral stanga Termostat ambiental programabil DG908 GT vedere laterala Receptor priză termostat ambiental programabil DG908 GT vedere lateral-90-grade Receptor priză termostat ambiental programabil DG908 GT vedere fata Receptor priză termostat ambiental programabil DG908 GT vedere lateral

Descriere

DG908 GT este un termostat ambiental programabil fără fir (wireless) cu afișaj LCD iluminat. Utilizează termostatul DG908 GT pentru a controla temperatura ambientală din locuință.

Poți să folosești modul ”Manual” sau creează propriile scenarii de încălzire cu modul ”Programat”. Receptorul lui DG908 GT are rolul de a trimite mesajul emis de termostat către centrala termică și poate fi folosit, totodată, și ca priză pentru alimentarea acesteia.

Informații

Funcții

DG908 GT Ecran iluminat
Ecran iluminat Operează mai ușor termostatul ambiental în timpul nopții datorită ecranului iluminat. Alege ca lumina să fie aprinsă timp de cinci sau zece secunde.
DG908 GT Fără prelungitoare
Fără prelungitoare Receptorul lui DG908 GT poate fi folosit, în mod simultan, ca priză pentru centrala termică – alimentează receptorul și centrala cu o singură priză, fără alte prelungitoare.
Homplex 909 GT Încălzire rapidă sau lentă?
Încălzire rapidă sau lentă? Alege modalitatea de încălzire a locuinței – încălzirea pornește dacă temperatura a scăzut cu 0.5ºC (fast heating), ori cu 3 ºC (slow heating).
DG908 GT Mod de vacanță
Mod de vacanță Activează modul ”Vacanță”, alege numărul de zile și temperatura pe care vrei ca DG908 GT să o păstreze cât timp ești plecat.
termostat-ambiental-programabil-DG908-GT-vedere-fata
Verificare în fiecare zi Termostatul ambiental DG908 GT va porni pompa din centrală o dată la 24 de ore pentru 15 secunde pentru a se asigura că totul funcționează corect.

Specificații

Utilizare
Ambiental
Tip
Programabil
Alimentare termostat
3VDC, Baterii, 2 x AA alcaline
Conexiune
Wireless, 868Mhz
Afișaj termostat
LCD iluminat
Dimensiune
115 x 90 x 28 mm
Brand
Division Gas
Releu termostat
230 VAC, 16A
Moduri de lucru disponibile
Manual, Menținere temporară, Programat
Programe disponibile
5 + 1 + 1, Programare zilnică
Scala de temperatură
ºC / ºF
Format oră
12 ore / 24 ore
Interval setare temperatură
5 ºC ... 35 ºC
Treaptă selecție temperatură
0.5 ºC
Mod încălzire
Lentă (SL), Rapidă (FA)
Durată iluminare ecran
10 secunde, 5 secunde, Oprit
Funcții suplimentare
Indicator baterie scăzută, Memorarea setărilor când se înlocuiesc bateriile, Protecția pompei din centrală, Protecție la îngheț
Culoare
Alb
Garanție
2 ani

Întrebări frecvente

Bateriile lui DG908 GT au fost consumate, ce pot face?
Pentru termostatul ambiental DG908 GT îți recomandăm să utilizezi doar baterii alcaline noi. Evită utilizarea acumulatorilor.
Alimentarea centralei cu receptorul lui DG908 GT este de ajuns pentru a controla temperatura?
Comunicarea dintre receptorul termostatului și centrala termică se va realiza doar dacă acestea sunt conectate. Vei avea nevoie de cablu de legătură (de conexiune). Acesta nu este inclus în pachet. În schimb, pentru a economi dispozitive suplimentare (prelungitoare) și spațiu, poți folosi priza de care dispune receptorul termostatului DG908 GT pentru a alimenta simultan receptorul, cât și centrala termică
Temperatura este mai mică cu 2 ºC decât cea setată, însă încălzirea nu a pornit.
Termostatul ambiental DG908 GT dispune de două modalități de încălzire diferite – fast heating (încălzire rapidă) și slow heating (încălzire lentă). Când ”FA” este activ, încălzirea va porni dacă temperatura a scăzut cu 0.5ºC. Dacă ”SL” este activ, încălzirea va porni dacă temperatura a scăzut cu 3 ºC.
De ce temperatura afișată este mai mică, ori mai mare decât cea reală?
DG908 GT dispune de calibrarea temperaturii. Temperatura poate fi calibrată în funcție de o stație meteo sau un alt termostat. Accesează meniul de configurare și modifică setarea aflată pe prima pagină.
Termostate wireless

DG908 GT

Cod produs: 3710063
Termostat ambiental programabil wireless (fără fir)
  • Ecran iluminat
  • Fără prelungitoare
  • Încălzire rapidă sau lentă?
  • Mod de vacanță
  • Verificare în fiecare zi