Capăt de bransament sudabil Capăt de bransament sudabil

Descriere

Un capăt de branșament sudabil („Riser” sau „Raiser”) este compus dintr-o țeavă de polietilenă de înaltă densitate.

La interior, capătul de branșament este protejat de o țeavă metalică. Acest capăt de branșament  are o înălțime de 1.3 m, este tip PE100 cu raport dimensional standard – SDR11.

Acest capăt de branșament sudabil lung este prevăzut la unul din capete cu o țeavă de polietilenă liberă pentru sudură prin electrofuziune sau sudură cap la cap. În capătul opus, țeava de polietilenă este unită cu o piesă de trecere PE / metal filetată / nefiletată, pentru racordarea prin înfiletare sau sudură la instalațiile interioare de alimentare cu gaze naturale. Spațiul interior dintre țeava metalică de protecție și țeava din polietilenă este protejat la extremități împotriva pătrunderii umidității.

Capătul de branșament fără anod de protecție este prevăzut la exterior cu un tub gofrat prevăzut cu fante, cu rol în colectarea și evacuarea eventualelor scăpări accidentale de gaze naturale.
Capetele de branșament de gaze naturale („Risere”) sunt utilizate pentru a aduce conductele de gaze naturale îngropate deasupra solului pentru a permite accesul la gazul care circulă prin acestea. Odată ce capătul de branșament pentru gaze naturale iese din pământ, o supapă este de obicei filetată pe aceasta pentru a controla fluxul de gaze naturale înainte de contor sau regulator.

 

Informații

Specificații

Model
Sudabil
Tip polietilenă
PE100
Raportul dimensional standard
SDR11
Alte detalii
fir trasor
Înălțime
1.3 m
Diametru nominal
DN32
Sudabile

Capăt de branșament sudabil

Cod produs: 3710349
Raiser sudabil