Electrovalva pentru gaz metan DN250 EX14 Electrovalva pentru gaz metan DN250 EX14

Descriere

EX14 este o electrovalvă de mari dimensiuni. EX14 este o electrovalvă ce poate fi conectată la un echipament de detecție a scurgerilor de gaz, la un circuit de alarmă pentru incendiu sau alte tipuri de variante constructive.

Materialul din care este confecționat corpul electrovalvei este aluminiu. Timpul declanșării este mai mic de o secundă. Voltajul de alimentare este de 230 V / 50 – 60 Hz și are o presiune maximă de 500 mbar.

Atunci când este tensionată, bobina electrovalvei eliberează și izolează dispozitivul de închidere. Din momentul în care bobina primește impulsul electric de la echipamentul pentru detecția și protecția împotriva scurgerilor de gaz până la declanșare și oprirea alimentării cu gaz metan este mai mic de o secundă.

Resetarea electrovalvei este manuală pentru a verifica cauzele detectării gazelor. Electrovalva se montează în afara locuinței. Aceasta trebuie să fie vizibilă și ușor accesibilă. În condiții normale nu există absorbție electrică, fără uzură. Folosirea unei electrovalve unde se află un consumator de gaz  metan este benefică. Astfel, se reduc situațiile în care se pot crea deflagrații în urma unei scurgeri de gaze.

Homplex are în portofoliu numeroase electrovalve disponibile pentru instalațiile de alimentare cu gaze naturale, cu diametre nominale diverse, normal – deschise. Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații? Contactează acum un specialist Homplex!

Informații

Specificații

Resetare
Manuala
Voltaj alimentare
230 / 50 - 60 Hz
Presiune maximă
500 mbar
Brand
Madas
Material valvă
Aluminiu
Diametru nominal
DN250
Timp de închidere
< 1 secundă
Electrovalve ND

EX14

Cod produs: 3712058