Descoperă beneficiile firidei din compozit Homplex!

Durată de viață de 15 ani fără costuri de mentenanță!

O firidă cu beneficii pe termen lung

Materiale aditivate ignifug

Rezistență la coroziune

Protecție UV

Potrivită pentru contorizare radio

Foarte ușoară

Rezistentă în timp

Fără mentenanță

Ușor de instalat

Panouri ranforsate

Cheie triunghi

Potrivită pentru contorizarea inteligentă de la distanță!

Firidele din material compozit permit unui contor smart (contor inteligent) comunicarea radio fără perturbații, de până la 10 ori mai bună decât o firidă din tablă. De aceea cutia pentru contorul de gaz are în compoziție un număr redus de componente metalice.

Firidele din compozit Homplex sunt gândite să fie instalate ușor

Pe lângă dimensiunile generoase la interior, ușa de vizitare se poate înlătura foarte simplu prin decuplarea a doi pini. Astfel spațiul de lucru se mărește considerabil mai ales în cazurile în care accesul este limitat. În situații complexe, ușa se poate recupla diferit pe oricare din laturile disponibile ale cutiei.

Verificare, dintr-o singură privire

  • Ușa de vizitare este prevăzută cu o fereastră generoasă ce permite citirea contorului fără a mai fi necesară deschiderea firidei.
  • Dimensiune mare pentru o inspecție rapidă
  • Fereastră prevăzută cu un panou rezistent, transparent, din plexiglas.
  • La nevoie se pot înlocui doar componentele afectate în locul întregii firide. Consultă lista pieselor de schimb.
  • Încuietoare și butuc triunghi, utilizată frecvent în industrie.

Avem modele potrivite fiecărui proiect

Firida compozit

600 x 250 x 600 mm

Un spațiu de lucru generos ce permite
configurații din cele mai complexe

Firida compozit

450 x 210 x 500 mm

Optimizare maximă pentru configurații
robuste și rapide

Configurații variate, echipări și soluții versatile

Echipare clasică din fabrică,

G4, G6, G10 cu regulator de gaz Pietro Fiorentini

Echipare dublă din fabrică

G4, G6, G10 cu regulator de gaz Pietro Fiorentini

Configurații variate, echipări și soluții versatile

Echipare clasică

Eficiență sporită – echipare dublă

Punem oamenii și siguranța muncii pe primul loc

Am ales materialele compozite pentru că sunt ușoare comparativ cu oțelul, raportat la aceleași dimensiuni. Este un beneficiu clar pentru angajații din teren care acum vor ridica și vor poziționa o cutie mai ușoară comparativ cu versiunile mai grele din metal. Orice reducere în greutate contează și trebuie să luam în considerare pe lângă greutatea cutiei și greutatea echipamentelor în cazul celori deja echipate, numărul ridicat de instalări și uneori poziții dificile de lucru. Ridicarea regulată de obiecte grele poate duce la afecțiuni grave ale sistemului osos.

De asemenea, panourile din compozit se pot găuri mult mai ușor. Prelucrarea găurilor de acces ale țevilor este mult mai rapidă chiar și cu o bormașină cu acumulator, direct în locație. Rezultatul, comparativ cu metalul, este o gaură netedă fără muchii periculoase ascuțite și agățătoare care pot provoca răni grave la manipulare și implicit suspendarea temporară a activității instalatorului.

Te poți baza pe rezistență la intemperii în toate tipurile de condiții.

Componentele cutiei sunt proiectate cu toleranțe reduse, realizate din materiale de înaltă calitate, polimer armat cu fibră de sticlă (panoul de ancorare), stalibilizate UV și un design rigid. În funcție de țevi, de tipul de contor și de tipul regulatorului de gaz selectate, cutia le poate menține protejate pentru mai mult timp asigurând o ventilație adecvată mai ales în zilele călduroase de vară. În acest sens, am prevăzut panourile laterale ale cutiei cu orificii de evacuare ale aerului fierbinte.

Rezistente la coroziune

Plasticul este imun la coroziunea cauzată de gazele naturale și de alte substanțe chimice, fapt ce poate prelungi durata de viață a firidei și proteja echipamentele din interior. În comparație cu soluțiile pe bază de metal, această cutie nu va rugini niciodată oferind o durată de viață mai lungă și o intervenție mai mică. Construcția solidă și întărită oferă o toleranță ridicată la lovituri mecanice, iar aditivii ignifugi și auto-stingători adăugați ar putea descuraja și reține flăcările – dacă este necesar – asigurând în același timp proprietăți electroizolante excelente și stabilitate termică.

Protecție UV inclusă

Razele UV au un efect distrugător asupra majorității materialelor. Pentru a combate îmbătrânirea prematură am adăugat aditivi protectori în compoziția tuturor elementelor constructive.

Suport permanent și beneficii

Ai la dispoziție manuale, suport tehnic, call center și o echipă profesionistă gata să te ajute. Beneficiezi de o experiență completă care continuă și după achiziție sau instalare.

4.9
Based on 183 reviews
powered by Google
Borcea AlexBorcea Alex
18:49 01 Sep 23
Foarte mulțumit de profesionalismul lor !!
Elena AdamElena Adam
12:37 31 Aug 23
Am avut o problema cu detectorul de gaz iar aceasta a fost rezolvata intr-un termen foarte scurt. Recomand cu incredere!
iulyus78iulyus78
16:20 30 Aug 23
Homplex NX1Foarte mulțumit.Produs românesc de foarte buna calitate.Mulțumesc echipei Homplex și in special d-lui Enescu... pentru promptitudine și profesionalism.Recomand cu încredere.read more
pyter Nitapyter Nita
11:30 29 Aug 23
Am achiziționat de curând un termostat wireless Nx1 de la Homplex,si am avut ceva probleme cu sincronizarea la.reteaua wifi... din locuință. Am contactat suportul tehnic oferit de Homplex unde am avut placerea de a discuta cu dl Mircea Enescu ,care ma indrumat pentru rezolvarea problemei . Recomand cu încredere produsele Homplex !read more
r mr m
10:56 07 Aug 23
Am / am avut o problema in perioada de garantie ,cu un termostat HOMPLEX NX1_la care in mod aleatoriu se pierdea legatura... dintre Receptor si aplicatie si revenea la normal, tot aleatoriu ,dupa cateva ore sau zile.Inainte de a-l expedia la SERVICE , am luat legatura cu coordonatorul tehnic dl.Mircea Enescu.Dansul , cu mult tact , pricepere si folosind o exprimare usor de inteles de catre orice utilizator , mi-a sugerat sa incerc cateva manevre care ar putea sa mi rezolve problema.Am tinut cont de sfatul primit si astazi se implinesc trei saptamani de cand nu s-a mai manifestat anomalia.Anterior, disfunctia se manifesta camla 2-4 zile.Am stabilit cu dl. Enescu , ca fiind o manifestare ATIPICĂ, sa tin in continuare sub observatie aparatulsi la nevoie , daca anomalia se va manifesta din nou ,sa revin telefonic pentru a stabili modul de expediere in service a aparatului.Remusread more
Vasile PopaVasile Popa
05:15 03 Aug 23
O experienta plăcută trăită de mine cu aceasta firma pt promptitudinea cu care m-au ajutat sa revitalizez avertizorul care... nu a mai funcționat după ce am zugrăvit. Indicații precise pt demontarea avertizorului și trimiterea lui la verificat, returnarea în cel mai scurt timp și îndrumările necesare montării și repunerii în funcțiune. Recomand achiziționarea avertizorului Homplex pt siguranță locuinței si mentenanță ireproșabilă.read more
js_loader