Eveniment, Interviu, Interviu.
iulie 6, 2022

”Innovation Demo Tour” – Caravana Homplex alături de voi!


”Innovation Demo Tour” este evenimentul organizat de partenerii noștri, Technova, fiind dedicat pasionaților și profesioniștilor din domeniul instalațiilor termice și sanitare. Desfășurat simultan în mai multe orașe din România, ”Innovation Demo Tour” aduce în același loc producători de renume, atât de pe plan local, cât și internațional.

Din dorința de a rămâne aproape de specialiștii din domeniu (inclusiv instalatorii din teren), am fost onorați să participăm la ediția din acest an a evenimentului ”Innovation Demo Tour”. Astfel, cu ajutorul partenerului nostru – Technova, am amplasat spații de prezentare dedicate în Craiova și Târgu Jiu, accesibile tuturor participanților.

Alături de specialiștii noștri, au fost prezente în cadrul spațiilor special amenajate și soluțiile #Homplex – atât noutățile din acest an (termostatul ambiental Homplex NX1 cu detectoarele de gaz HD100 Double Control și HD100 PRO), dar și cele mai îndrăgite produse din portofoliul Homplex.

În cele două zile de workshop, am vorbit pe larg despre modurile în care poți spori siguranța în manipularea și folosirea consumatorilor casnici de gaz metan, dar și despre beneficiile automatizării sistemului de încălzire dintr-o locuință (prin radiatoare, ori prin pardoseală). Am completat prezentările prin susținerea demonstrațiilor tehnice și prin acordarea unui feedback pentru întrebările venite din partea participanților, prezentând, totodată, și soluțiile disponibile în cadrul portofoliului Homplex.

Cele două zile de prezentări în cadrul acestui eveniment au trecut cu rapiditate. Cu toate acestea, suntem bucuroși că am putut fi alături de voi, reușind să vă cunoaștem îndeaproape și să împărtășim din experiența și valorile #Homplex.


Nu sunt comentarii!

Your Email address will not be published.


Articole similare