HD100 PRO – inovație și calitate pentru casa ta!

Detectoarele pentru gaz metan au fost printre primele soluții dezvoltate de Homplex în România, devenind cele mai longevive produse din portofoliu. Atât detectoarele cu fir (HD100), cât și cele cu radiofrecvență (HD100 RF) au ajuns în numeroase locuințe, sporind siguranța și confortul românilor.

Homplex a depus eforturi constant pentru îmbunătățirea experienței avute cu soluțiile din portofoliu, iar  după fiecare generație de detectoare de gaz lansată, a ținut cont de feedback-ul venit din partea partenerilor, a profesioniștilor din teren, dar și a beneficiarilor finali. Astfel, am reușit să ținem pasul cu nevoile actuale și să preîntâmpinăm situațiile neașteptate prin dezvoltarea unor noi soluții utile și eficiente.

Continuăm să investim în inovație, adăugând în portofoliul Homplex un nou detector de gaz metan – HD100 PRO aflat în directă corelare cu valori sporite de siguranță, confort, fiabilitate și timp cât mai redus de instalare pentru mediul rezidențial. Detectorul de gaz metan HD100 PRO aduce o serie de îmbunătățiri considerabile (față de HD100), precum instalare cu până la 50% mai rapidă și o experiență de utilizare eficientă datorită timpilor de testare,  detecție și alarmare optimizați.

Fantele pentru ventilație de pe suprafața carcasei blochează accesul stropilor de apă în componentele electronice, colectează și redirecționează lichidele care are intră în contact cu detectorul. O astfel de reorganizare a fantelor contribuie la o protecție eficientă împotriva lichidelor, atât de necesară în situațiile în care detectorul poate intra în contact cu apă sau cu alte lichide din bucătărie.

Datorită poziționării diferite a fantelor (față de modelul HD100), ventilația se realizează mai eficient – aerul poate ajunge mai repede la senzorul de gaz, astfel timpul de detecție al scurgerilor de gaz metan este optimizat.

Am acordat atenție deosebită și butonului pentru testarea funcționalității detectorului, repoziționarea și atribuirea unei protecții suplimentare la apăsarea acestuia fiind două dintre soluțiile găsite pentru a împiedica declanșarea accidentală în timpul operării detectorului.

Pe lângă beneficiile acordate consumatorilor finali, HD100 PRO vine cu o serie de îmbunătățiri adresabile profesioniștilor din teren. Unul dintre cele mai importante atribute este diminuarea timpului alocat montajului detectorului datorită reproiectării integrale a plăcii de fixare. 

Pentru noile detectoare HD100 PRO, placa de fixare este retrasă discret în spatele acestora, făcând posibilă montarea detectoarelor la același nivel cu peretele.

Fixarea detectorului pe perete se realizează prin clipsarea acestuia pe placă cu o mișcare fermă. La reducerea timpului de montaj contribuie și înlocuirea sistemului de prindere a detectorului, acesta devenind intuitiv și imediat.

Pe lângă siguranță și confort, noile detectoare de gaz metan HD100 PRO oferă o experiență îmbunătățită, calitate ridicată și inovație în fiecare locuință, fără a neglija utilitatea finală a echipamentului de protecție.


Nu sunt comentarii!

Your Email address will not be published.


Articole similare