Homplex NX1 – primul termostat Homplex dezvoltat în România

Încă de la înființare, Homplex a fost și a rămas orientat spre inovație, contribuind la crearea unor habitate moderne și sigure în România. Am acordat o deosebită atenție trendurilor remarcate la nivel internațional, reușind să integrăm în propriul portofoliu o varietate extinsă de soluții pentru mediul rezidențial și industrial.

În strânsă legătură cu beneficiarii produselor noastre și tendințelor tehnologice, am adoptat universul IoT, primul pas fiind deja făcut. Astfel, anunțăm cu bucurie lansarea primului termostat ambiental programabil inteligent, Homplex NX1, o nouă experiență a confortului, flexibilității și fiabilității ridicate la tine acasă!

Dezvoltat în totalitate de specialiștii Homplex, construit pe plan local și aliniat la nevoia de digitalizare din zilele noastre, termostatul ambiental programabil Homplex NX1 este soluția ideală pentru automatizarea sistemelor de încălzire din mediul rezidențial, utilizând Internetul și telefonul mobil inteligent pentru control la distanță.

Homplex NX1 poate fi integrat oriunde în locuință datorită design-ului minimalist creionat cu atenție sporită la detalii. Inelul rotativ și comenzile active prin apăsarea ecranului fac din Homplex NX1 un termostat unic ca aspect în portofoliul Homplex. Datorită varietăților de culoare (Black EditionCream White sau Graphite Gray), termostatul se va integra perfect în casa ta modernă, tradițională sau contemporană.

Descoperă un afișaj generos care indică în mod simultan ora, temperatura setată și temperatura ambientală, starea bateriei, modul de funcționare, starea sistemului sau dacă termostatul este blocat.  Menține umiditatea sub control, Homplex NX1 te va informa permanent de nivelul acesteia din încăpere!

Termostatul programabil inteligent îl poți controla de oriunde cu aplicația Homplex. Aceasta este prietenoasă cu utilizatorul, ușor de folosit, fiind compatibilă cu sistemele de operarea iOS sau Android. Îți permite să împarți controlul termostatului cu cei dragi sau să construiești programe complexe de control al temperaturii.

Poți afla toate detaliile despre termostatul ambiental programabil Homplex NX1, aici. Pe rafturile magazinelor partenere vei găsi termostatul Homplex în cel mai scurt timp – îți recomand să verifici disponibilitatea acestuia împreună cu un reprezentant al magazinului de profil din zona ta! 


Nu sunt comentarii!

Your Email address will not be published.


Articole similare